|

Taraftarlar Sarıgül'ü protesto etti

3. Lig'in yeni kulüplerinden Halide Edip Adıvarspor'un taraftarları, kendilerine yardım sözü verip tutmayan Şişli Belediye Başkan Vekili Emir Sarıgül'ü protesto ettiler.

Şişli Gazetesi
00:00 - 20/08/2014 الأربعاء
Güncelleme: 16:04 - 20/08/2014 الأربعاء
Yeni Şafak
Taraftarlar Sarıgül'ü protesto etti
Taraftarlar Sarıgül'ü protesto etti

Şişli Belediye Meclisi; Şişli''de başarılı olan spor kulüplerine teşvik primi verme kararı almıştı. Geçen sezon 3. Lig'e çıkan Halide Edip Adıvar Spor Kulübü (HEASK) de prim almaya hak kazanmış ve Şişli Belediye Başkan Vekili Emir Sarıgül''den de sponsor bulma sözü almıştı. Lakin söz verilen prim verilmeyince Kırmızı-Beyazlılar isyan bayrağını çekti.

Başkanın haberi yokmuş

Şişli Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz günlerde Halide Edip Adıvar taraftarları kalabalık bir ekip halinde Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Emir Sarıgül''ün birlikte katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda kulüp başkanı Sedat Cengiz; hakları olan teşvik primlerinin ve verilen sözlerin neden tutulmadığını sorunca, Belediye Başkanı Hayri İnönü''nün bu durumdan haberi olamadığı anlaşıldı. Hayri İnönü Emir Sarıgül''e dönüp 'Bu ödeme neden yapılmadı?' diye sordu ve derhal ödemenin yapılması talimatını verdi.

Tüm bu gelişmelere rağmen Halide Edip Adıvar Spor Kulübü hala ödemelerini alamamanın ve verilen sponsor bulma sözünün de bir türlü tutulmaması üzerine Emir Sarıgül''e tepkiler arttı. Son olarak Sarıgül''ü Şişli Belediye binası önünde kalabalık bir HEASK taraftar gurubu protesto etti.

Taraftar gurubundan iki kişi ile görüşme yapan bir belediye başkan danışmanı problemin çözüleceği sözünü vererek taraftarların dağılmasını sağladı. Başkan danışmanı sonraki görüşmede ise konu ile ilgili çalışmalar yaptıklarını belirterek Halide Edip Adıvar taraftarlarından zaman istediği ifade edildi.

Şişli'ye bağlı Halide Edip Adıvar Mahallesi'nin kırmızı-beyazlı temsilcisi geçen sezon büyük bir başarıya imza atarak 3. Lig'e yükselmişti.

٪d سنوات قبل