|

Trabzonspor'a Constant müjdesi

Trabzonspor'da ismi daha önce yabancı kontenjanı nedeniyle lisansı çıkartılamadığı için UEFAya bildirilen listede olmayan Gineli futbolcu Kevin Constant, son anda listeye eklendi.

Dha
00:00 - 20/08/2014 Wednesday
Güncelleme: 18:29 - 20/08/2014 Wednesday
Yeni Şafak
Trabzonspor'a Constant müjdesi
Trabzonspor'a Constant müjdesi

Fildişi Sahilli futbolcu Sol Bambanın sözleşmesini önceki gün feshederek Constantın lisansını çıkartan bordo-mavililer, UEFA nezdinde yaptıkları girişimler sonucunda Gineli oyuncuyu yarın ki maçta oynatabilecek. UEFAdan da akşam saatlerinde Kevin Constantın Rostov maçında oynayabileceği yönündeki resmi yazının kulübe geldiği belirtildi.

ROSTOV MAÇI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Trabzonspor yarın akşam Rostov ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçının hazırlıklarını bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana yarın ki maçta oynayabilecek 24 futbolcu katıldı. Antrenman öncesi kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, saha ortasında teknik direktör Vahid Halilhodzic ile bir süre görüştü. Hacıosmanoğlu ardından futbolculara da bir konuşma yaptı. Bordo-mavililer antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirirken, ismi son anda UEFAya bildirilen Constant ise takımdan ayrı koşu yaptı. Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzicin Constantı yarın ki maçta 11de oynatması bekleniyor.

10 years ago