|

​Gökhan İnler Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Leicester City'de forma giyen Türk asıllı İsviçreli orta saha oyuncusu ile anlaştı. Transfere bugün resmiyet kazandırması beklenen siyah-beyazlılar, Caner Erkin ve eski oyuncusu Atınç'ı da kiralıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 03:19 - 31/08/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek Beşiktaş, transfer çalışmalarını hızlandırarak bombalarını patlatmaya devam ediyor. Siyah-beyazlı kulüp, dün Gökhan İnler ile anlaşırken, İnter'in kadroda düşünmediği Caner Erkin ve eski futbolcusu Atınç Nukan'ı kiralıyor. Beşiktaş, kadrosuna katmak için çaba sarfettiği Samir Nasri'nin İspanyol ekibi Sevilla ile anlaşmasının ardından Leicester City'nin göndermek istediği Gökhan İnler ile anlaştı. Türk asıllı İsviçreli orta saha oyuncusu için Beşiktaş, İngiliz kulübüne bonservis ücreti ödemeyecek. 32 yaşındaki oyuncu, geçen sezon başında İtalyan ekibi Napoli'den 7 milyon Euro bedelle Leicester City'ye transfer olmuş ve Premier Lig'de şampiyonluk yaşamıştı. Gökhan'ın bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.



ÖNCE CANER, SONRA ATINÇ


Beşiktaş, İnter'i ise Caner Erkin'in kiralanması konusunda ikna etti. Siyah-beyazlılar, kiralama bedelini 500 bin Euro'ya çekti ve Caner'i satın alma opsiyonu ile kadrosuna kattı. Beşiktaş'ın geçen yıl Avusturya'nın Red Bull Leipzig takımına 6 milyon Euro'ya sattığı Atınç Nukan'ı da kiralık olarak kadrosuna kattığı bildirildi. Bu arada Beşiktaş, Cruzeiro'nun stoperi Manoel Messias ve Antalyasporlu Samuel Eto'o ile de görüşüyor.



Aboubakar idmanda korkuttu


Beşiktaş, 3 günlük iznin ardından ligde oynayacağı Karabük maçı hazırlıklarına başladı. İdmanda sakatlanan yeni trans-


fer Aboubakar korkuttu. Kamerunlu futbolcunun sol ayak başparmağında darbeye bağlı ezilme oluşurken, tedavisine başlandı.


#Gökhan İnler
#Şampiyonlar Ligi
8 yıl önce