|

2011'deki rekoru kıracağız

Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral, "Şampiyonluk yılında, yani 2010-2011 sezonundaki 6 maçlık galibiyet serisini tekrarlayacağımıza inanıyoruz" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/02/2017 Pazar
Güncelleme: 06:09 - 19/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
2011'deki rekoru kıracağız
2011'deki rekoru kıracağız

Trabzonspor yöneticisi ve Medical Park Arena Koordinatörü Gökhan Saral, galibiyet serisini sürdüreceklerini söyledi. Gaziantepspor ile yeni statlarında oynadıkları ilk maçı 23 bin civarında taraftarın izlediğini aktan Saral, "Tribün cezasına rağmen taraftarların Aytemiz Alanyaspor maçına ilgisi oldukça iyi. Cezamıza karşın 20 binin üzerinde taraftarımızın statta yer alacağını düşünüyoruz. Onların takımlarına sahip çıkması bizi mutlu ediyor" dedi. Saral, kış şartlarına rağmen bilet satış noktalarında kuyruklar oluştuğunu vurgulayarak, şöyle devam etti, "İlk 2 maçtaki verilere ve taraftarlarımızın ilgisine bakıldığında, Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde, Türkiye'de oynanan maçlardaki taraftar ortalamasının çok üstüne çıkacağımızı düşünüyoruz. Süper Lig'de oynanan maçlara bakıldığında Medical Park Arena'da taraftar ortalamamız kat kat üstünde seyredecek. Bu da Trabzonspor'un büyüklüğünü gösteriyor. Taraftarların ilgisi, yönetimin ve takımın motive olmasını sağlıyor. Yeni stadımız, takımımız, taraftarımız ve yönetimimiz sağlam bir mesaj veriyor. Bu da şampiyonluğa emin adımlarla yürümek istediğimiz 50. yılın sinyallerinin, umutlarının yeşerdiğini gösteriyor."



TARAFTARIMIZ TOPLU TAŞIMA KULLANSIN


Ligin ikinci yarısında yükselişe geçtiklerine dikkati çekenGökhan Saral, "Şampiyonluk yılı olan 2010-2011 sezonundaki 6 maçlık galibiyet serisi rekorunu yakalayacağımıza inanıyoruz. Öncelikle Aytemiz Alanyaspor maçını geçmemiz gerekiyor. Ardından Torku Konyaspor maçıyla da bu seriyi yakalamanın mücadelesini vereceğiz. Bunun için taraftarlarımız, camiamız takıma destek versin" dedi. Saral, Alanyaspor maçına gelecek taraftarlara da "Araç trafiğinden etkilenmemeleri için toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini tavsiye ediyoruz. Yetkililerin yönlendirmelerine uymalarını, maç öncesi ve sonrası giriş çıkışların daha hızlı olması için güvenlik görevlilerine yardımcı olmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu. Saral, stat zemininin de Gaziantep maçına göre daha iyi olduğunu da söyledi.


#Trabzonspor
#Gökhan Saral
7 yıl önce