|

4-4-2'ye dönüyor

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Sneijder'in sarı kart cezası nedeniyle oynayamayacağı Karabük deplasmanında sistemi değiştirecek. Aslan, Podolski ve Eren Derdiyok çift forvetiyle sahaya çıkacak

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 06:22 - 19/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak

q Ziraat Türkiye Kupası'nda Elazığspor'u 4-1 yenen Galatasaray, gözünü ligde cumartesi günü Kardemir Karabükspor ile yapacağı maça çevirdi. Zirve takibini sürdüren sarı-kırmızılılarda karşılaşma öncesi en önemli eksiklik olarak Hollandalı yıldız Sneijder'in yokluğu öne çıkıyor. 32 yaşındaki oyuncu, ligdeki Atiker Konya maçında gördüğü sart kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Galatasaray'ın Hollandalı teknik direktörü Jan Olde Riekerink'in, Sneijder'in yokluğunda takımı çift forvetle sahaya sürmesi bekleniyor. Riekerink'in, Alman yıldız Podolski'yle Eren Derdiyok'u ileri uçta birlikte görevlendirmesi bekleniyor. Podolski'nin aynı zamanda 10 numara olarak da oynayacağı belirtildi. Riekerink, bu sezon sadece Adanaspor deplasmanında takımını 4-4-2 oynamıştı.



AHMET ÇALIK KAYA GİBİ


Galatasaray'da ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden alınan stoper Ahmet Çalık'ın kupada Elazığspor ile oynanan maçta sergilediği performans yüzleri güldürdü. Semih Kaya'nın ligdeki Konya maçında sakatlanmasının ardından kupada sahaya ilk 11'de çıkan Çalık'ın yerinde hamleleri teknik heyeti menun etti. Çalık'ın Kardemir Karabükspor ile deplasmanda yapılacak maçta da sahada olması bekleniyor.



Fedakar Cenk son yarım saati ağrılarla bitirdi


Kupa maçlarının vazgeçilmezi Cenk Gönen, Elazığ maçına tam olarak iyileşmeden çıkarak büyük bir fedekarlık gösterdi. Menisküs operasyonu geçiren ve 1 ay sahalardan uzak kalması gereken Cenk, Muslera'nın geçtiğimiz hafta kırık parmakla maça çıkmasından etkilenip tekrar sakatlık yaşama pahasına tam hazır olmadan maça çıktı. Cenk'in maçın son yarım saatini ağrılı bir şekilde sürdürdüğü öğrenildi.


#Galatasaray
#Jan Olde Riekerink
7 yıl önce
default-profile-img