|

4 transfer Güneş'i bekliyor

Beşiktaş Yöneticisi Metin Albayrak, yaklaşan ara transfer dönemi öncesi yaptığı açıklamada, “Sağ bek, stoper, 10 numara ve forvet takviyesi yapmayı planlıyoruz. Bu bölgeler için adaylarımız hazır. Hocamız Güneş'in onayıyla son noktaları koymak için harekete geçeceğiz” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/12/2017 Pazar
Güncelleme: 03:50 - 17/12/2017 Pazar
Yeni Şafak
 Metin Albayrak, yaklaşan ara tranfser dönemi öncesi önemli açıklamalarda bulundu.
Metin Albayrak, yaklaşan ara tranfser dönemi öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Futbol Altyapı, Yapılanma ve Scouting'den sorumlu yönetici Metin Albayrak, yaklaşan ara tranfser dönemi öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarının her zaman sürdüğünü ifade eden Albayrak, “Kulüp olarak sadece transfer dönemleri geldiğinde çalışma yapan bir ekip değiliz. Arayışlar tüm sene devam ediyor. Sadece transfer dönemlerinde imza süreci başladığı için bu kadar gündeme geliyor. Yoksa bizde bu yönde çalışmalar aralıksız sürmekte. Bu anlamda ara transfer döneminde kadromuzu takviye etmeyi düşündüğümüz bölgeler arasında sağ bek, stoper, 10 numara ve forvet mevkileri bulunmakta. Elimizdeki futbolcular da son derece yetenekli, üst düzey isimler. Ancak, bilindiği gibi 3 kulvarda birden ilerliyoruz ve hepsinde başarıyı hedefliyoruz. Bu bakımdan takviye yapmak planlarımız arasında. Şu anda bu bölgeler için adaylarımız hazır. Hocamız Şenol Güneş'le bir görüşme yapıp onay aldıktan sonra son noktaları koymak için harekete geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

ALTYAPIYA BREZİLYA TAKVİYESİ

Altyapıdan da sorumlu olan Albayrak, bu konuya büyük önem verdiklerini belirterek, “Brezilya'ya neredeyse üs kurduk. Çok sıcak temaslarımız söz konusu. Ancak, oradan genç ve yetenekli isimleri alıp hemen oynatmak ülkemiz şartlarında biraz zor açıkçası. Bu bakımdan oradan bütçemize uygun isimleri getirerek altyapımızda değerlendirmek istiyoruz. Bu sayede zamanı gelince A Takım'a katkı verecek, henüz keşfedilmemiş son derece önemli isimleri kazanmış olacağız” dedi. Pilot takım için bir süredir gündemde olan çalışmaların da devam ettiğini belirten Albayrak, “Bu anlamda 2 takım alma projemiz var. Genç oyuncuları çok fazla oynatamıyoruz. Bu yetenekleri başka takımlara gönderirken kriterimiz de oyuncunun karakterine uygun bir kulüp olması. Alt liglerden takımlarla görüşmelerimiz sürüyor. Sonuçlandırarak, gençler için yeni alanlar açmak ve sonrasında bünyemize katmak istiyoruz” diye konuştu.

  • Kartal, seriye başlamak istiyor
  • Süper Lig'de son dönemde aldığı istikrarsız sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan, son maçında ise Kayserispor'la 1-1 berabere kalarak zirveyle farkın 5 puana çıkmasını engelleyemeyen Beşiktaş, bugün sahasında Osmanlıspor'u konuk edecek. Taraftarı önünde sahaya çıkacak olan siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp hem geçen haftayı telafi edip, hem de sezonun devre arası öncesi yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Muş'a malzeme desteği

Beşiktaş, Amatör Lig ekibi Muş İdmanyurdu'na malzeme desteği yaptı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın destek mesajı üzerine, Başkanımız Fikret Orman'ın talimatıyla Kartal Yuvaları'ndan Sorumlu Yöneticimiz Hüseyin Mican'ın yönetiminde sağlanan spor malzemeleri Muş İdmanyurdu Kulübü'ne ulaştırılmıştır" denildi.

#Beşiktaş
#Süper lig
#Şenol Güneş
6 yıl önce