|

A Milliler start verdi

A Milli Takım, Dünya Kupası elemelerinde 12 Kasım'da Antalya'da oynayacağı Kosova maçının hazırlıklarına dün akşam başladı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kadroya yeniden aldığı Arda Turan ile bir araya gelmemesi dikkat çekti.

Yeni Şafak ve
09:09 - 8/11/2016 Salı
Güncelleme: 09:17 - 8/11/2016 Salı
Yeni Şafak
Ay-Yıldzılılar'ın Kosova maçı hazırlıkları Antalya'da başladı.
Ay-Yıldzılılar'ın Kosova maçı hazırlıkları Antalya'da başladı.

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 12 Kasım'da Kosova ile karşılaşacak A Milli Takım, bugün başlayan Belek kampındaki ilk çalışmasını basına kapalı gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde Regnum Carya Golf Spa Resort'ta yapılan antrenman, top ile ısınma ile başladı. Devamında önce sınırlı alanda jokerli, sonra sınırlı alanda çift kaleli oyun oynandı.






Enes Ünal yarıda bıraktı

Rejenerasyon koşusu ve açma-germe egzersizleriyle çalışma sona erdi. Belinde ağrısı olan Hakan Çalhanoğlu, uyluk arka kas grubunda sertleşme bulunan Ömer Toprak, bel ağrısı şikâyeti olan Volkan Şen ile uçağı Antalya'ya akşam saatlerinde inen Yunus Mallı antrenmana katılmadı. Bu arada, çift kaleli oyun sırasında sağ ayak bileğine darbe alan Enes Ünal, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktı.



Terim, Arda ile bir araya gelmedi

Bu arada futbolculardan ayrı olarak Antalya'ya gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in idmanda Arda Turan ile bir araya gelmemesi dikkat çekti.






Kosova maçı biletleri tükendi


A Milli Futbol Takımı'nın 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Kosova ile yapacağı maçın biletlerinin tamamı satıldı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Biletlere gösterilen ilgiden dolayı tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz" ifadesine yer verildi.



15 ile 50 TL arasında değişen biletler dün satışa sunulmuştu. Süper Lig'de bir çok maçın boş tribünlere oynandığı Türkiye'de vatandaşların milli takıma verdiği bu büyük destek manidar bulundu.














#Milli Takım
#Dünya Kupası Elemeleri
#Kosova
7 yıl önce