|

Abdoulaye Diallo, Çaykur Rizespor'da

Çaykur Rizespor, takımdan ayrılan kaleci Charles Itandje'ın yerini Rennes takımından Abdoulaye Diallo ile doldurdu. Teknik direktör Hikmet Karaman, 'Rennes takımından kaleci Abdoulaye Diallo ile anlaştık. Rize' ye gelip takıma katılacak.' diye konuştu.

Yeni Şafak
16:38 - 22/08/2016 понедельник
Güncelleme: 13:43 - 22/08/2016 понедельник
Yeni Şafak
Çaykur Rizespor, Rennes'in kalecisi Abdoulaye Diallo'yu kadrosuna kattı.
Çaykur Rizespor, Rennes'in kalecisi Abdoulaye Diallo'yu kadrosuna kattı.

Karaman, kaleci arayışları sonucu Fransa'nın Rennes takımından Abdoulaye Diallo ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladıklarını belirtti.



Kaleci Itandje ile yeni sezon hazırlık döneminde yaşananları anlatan Karaman, şunları söyledi:



  • "Bizim amacımız oyunculara ceza verip uzaklaştırmak değil. Oyuncuları kazanmak. Teknik direktör olarak takımın idaresini ben yapıyorum. İşimizi yapmak için burada olacağız. Charles Itandje hazırlık kamplarına çok geç geldi. Dolayısıyla kadro dışı bıraktım. Kendisiyle konuştum. Yanlış ve hata yapanlar bunun cezasını çekmeli. Herkes bu kurallara uymak zorunda. Bir teknik direktör antrenmanlara sarhoş gelebilir mi? Böyle bir şey olamaz. Amacımız kulübümüzü korumak. Itandje ile yollarımızı ayıracağız. Fransa'nın Rennes takımından kaleci Abdoulaye Diallo ile anlaştık. Rize' ye gelip takıma katılacak."




#Hikmet Karaman
#Çaykur Rizespor
#Rennes
#Abdoulaye Diallo
8 лет назад