|

Abdullah Avcı, Mustafa Denizli'nin yaptığını yaptı

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, şampiyonluk yarışıyla ilgili 'hafta' tahmininde bulundu. Avcı'nın bu hareketi yıllar önce Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ın başında yaptığı açıklamayı hatırlattı.

Yeni Şafak
12:43 - 22/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:36 - 24/03/2017 Cuma
AA
Abdullah Avcı, Başakşehir'in şampiyonluk şansıyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.
Abdullah Avcı, Başakşehir'in şampiyonluk şansıyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig yarışında büyük bir rekabetin olduğunu ve sonucu görebilmek için 30. haftayı beklemek gerektiğini söyledi.



Bu sezon takımını şampiyonluğa oynatan teknik direktör Abdullah Avcı, inişler çıkışlar olduğunu ve bunu her ekibin yaşadığını belirterek, "Aslında bizim için çok keyifli durum var, harika durum var. Ligin ikincisiyiz. Üçüncü ve dördüncü de, onlar da büyük takımlar, yarışın içindeler. Önümüz hala açılmadı. Sezonun sonuna kadar yarışın içinde oluyoruz. Umarım karşılığını alırız." dedi.



Sezon sonunda sonucun ne olacağı yönündeki soruyu yanıtlayan Avcı, "Onu bilemeyiz. 30. haftayı görmek lazım. Şu anda güzel yarış var, iyi bir rekabet var. Maçların kalitesi arttı. İnsanlar mutlu, ben takımımdan memnunum. Böyle devam etmesini istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.



Hatırlanacağı üzere Mustafa Denizli, Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde de buna benzer bir çıkış yapmıştı. Tecrübeli çalıştırıcı o dönemde '26. hafta da lideriz, bir adım geriden gelerek hedefimize ulaşacağız' demişti.












http://www.yenisafak.com/embed/PointScoreLiveEmbed/?id=6&week=0

#Abdullah Avcı
#Mustafa Denizli
#Başakşehir
7 yıl önce