|

Abdurrahim Albayrak: Seçim olursa girerim

Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, başkanlık için hazırlandığını duyurdu. Igor Tudor'un teknik direktörlüğe getirilmesinin yanlış olduğunu savunan Albayrak, kafasında 4 hoca olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
12:24 - 19/02/2017 Pazar
Güncelleme: 12:41 - 19/02/2017 Pazar
Diğer
Sarı-kırmızılı camianın renkli siması Abdurrahim Albayrak adaylık açıklaması yaptı.
Sarı-kırmızılı camianın renkli siması Abdurrahim Albayrak adaylık açıklaması yaptı.

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Dursun Özbek'in yönetime girmesi için teklif yaptığını ancak hedefinin bundan sonra başkanlık olduğu için kendisini reddettiğini söyledi.



CNN Türk'e konuşan Albayrak, Tudor'un takımın başına getirilmesinin yanlış olduğunu ve başkanlık için hazırlık yaptığını ifade ederken şu ifadeleri kullandı;



"Tudor'un alınması doğru olmadı
"

  • "Binlerce antrenör var. Ama bir tane Karabük var. Ben dostluklardan yanayım. Bence Igor Tudor'un alınması doğru olmadı. Bir başka kulüpte çalışan, birkaç gün sonra maçı olan bir teknik direktörü ben almazdım. Tudor hoca kafamdaki 4 antrenör adaylarımdan biriydi ama ben bu şekilde almazdım. Diğer üçünü söylemem bana ileride lazım olacak"
"Seçim olursa girerim"

  • "Galatasaray'da bir seçim olursa o zaman bakarım... Seçim olursa girerim. Dursun Özbek bana kardeşini gönderdi. Ben burada başkan yardımclığı yapmışım. 4 kez geldim, hep şampiyon olduk. Orada gidip menajer gibi iş yapamam"


#Galatasaray
#Abdurrahim Albayrak
7 yıl önce