|

Acun Ilıcalı yayınlayacağı ligi açıkladı

Acun Ilıcalı'nın yeni spor kanalı yayın hayatına başladı. TV8'in sahibi olan Ilıcalı, yeni kanalı TV8,5'un yayın politikasını açıkladı.

Yeni Şafak
14:34 - 21/10/2016 Cuma
Güncelleme: 15:06 - 21/10/2016 Cuma
Yeni Şafak
TV8'in sahibi olan Acun Ilıcalı yen kanalı TV8,5'un yayın politikasını açıkladı.
TV8'in sahibi olan Acun Ilıcalı yen kanalı TV8,5'un yayın politikasını açıkladı.

TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı yeni kanalı TV8,5 ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kanalın sadece spor kanalı olmayacağını ifade eden Ilıcalı, çeşitli yarışmaların da bu kanalda yayınlanacağını ifade etti. Başarılı televizyoncu ayrıca yayınlayacağı yeni ligin de müjdesini verdi.



İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları;



"TV8,5'da sadece spor olmayacak" diyen Acun Ilıcalı "Onun dışında eğlence ağırlıklı olacak. Tartışma ve spor programına sıcak bakmıyorum hala. Çünkü sporun olması gerektiği gibi değerlendirildiğini düşünmüyorum. Gerilim ve teröre varacak kadar bir algısı var, bunun bir parçası olmak istemiyorum. O yüzden sporla ilgili bir tartışma programı yapmayacağım" dedi.



Yayınlayacağı kupayı açıkladı


Yeni kanalı TV8,5'la ilgili sözlerine devam eden Acun Ilıcalı, "TV 8,5 için İngiltere FA CUP'ı aldık. NBA yayın hakkını aldık. Milli takımımız dışındaki milli maçları da aldık. Şimdi de boksta çok önemli bir yatırım yapıyoruz. Çok önemli boks geceleri hazırlıyoruz. Boks sporu ile ilgili de önemli hamlelerimiz var" diye konuştu.







#Acun Ilıcalı
#TV8
#FA Cup
7 yıl önce