|

Ada basını Manchester'ın kadrosunu açıkladı

İngiliz basını, Fenerbahçe'nin bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Manchester United'ın maç kadrosunu yayımladı. Futbolseverlerin merakla beklediği 'Ibrahimovic oynayacak mı?' sorusu da açıklanan bu kadro ile yanıt buldu.

Yeni Şafak
18:12 - 20/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:19 - 20/10/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Zlatan Ibrahimovic, Fenerbahçe maçı öncesi Manchester'ın kamp kadrosunda yer aldı. İsveçli yıldız otel girişinde basın mensuplarına böyle poz verdi.
Zlatan Ibrahimovic, Fenerbahçe maçı öncesi Manchester'ın kamp kadrosunda yer aldı. İsveçli yıldız otel girişinde basın mensuplarına böyle poz verdi.

İngiliz basını, Fenerbahçe'nin bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Manchester United'ın maç kadrosunu yayımladı.



Dev mücadele öncesi Lowry Hotel'de toplanan Manchester United oyuncular buradan Fenerbahçe maçı için Old Trafford Stadı'na geçiş yapacak. İngiliz ekibinde otele sadece maç kadrosunda yer alan oyuncuların çağrıldığı öğrenildi.



Manchester Evening News gazetesinin haberine göre, İngiliz ekibinin kesinleşen maç kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:



De Gea, Romero, Johnstone, Fosu-Mensah, Darmian, Smalling, Bailly, Rojo, Shaw, Fellaini, Carrick, Mata, Lingard, Memphis, Ibrahimovic, Rooney, Rashford, Martial. Kafilede Zlatan İbrahimovic'in de yer alması dikkat çekerken İsveçli oyuncunun ilk 11'de sahaya çıkacağı belirtildi.



Manchester United-Fenerbahçe maçı 22.05'ten itibaren Tivibuspor'dan şifreli olarak yayınlanacak. Mücadeleyi canlı anlatım sayfamızdan takip edebilirsiniz.






#Zlatan Ibrahimovic
#Manchester United
#Fenerbahçe
7 yıl önce