|

Adana Demirspor'un son golü sonrası Yılmaz Vural

PTT 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında Adana Demirspor, sahasında Vartaş Elazığspor'u 2-1 yendi. Elazığ'da oynanan ilk maçı 3-2 kaybeden Akdeniz temsilcisi, bu sonuçla Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği play-off finaline yükseldi.

Yeni Şafak
09:16 - 24/05/2016 Salı
Güncelleme: 09:31 - 24/05/2016 Salı
Yeni Şafak
Yılmaz Vurak (Adana Demirspor Teknik Direktörü)
Yılmaz Vurak (Adana Demirspor Teknik Direktörü)

47. dakikada Berk Yıldız'ın golüyle geriye düşen mavi lacivertliler, 74. dakikada Abdülkadir Özgen ve 90+6. dakikada Barış Başdaş'ın golleriyle finale çıktı. Adana Demirspor finalde, Balıkesirspor'u 1-0 yenen Alanyaspor ile karşılaşacak.



Adana Demirsporlu futbolcular ve teknik direktör Yılmaz Vural, maç sonrası taraftarlarla birlikte büyük sevinç yaşadı. Vural maç sonrası yayıncı kuruluş TRT'nin canlı yayınında gözyaşlarına engel olamadı. Duygularını dile getirirken ilginç ifadeler kullanan tecrübeli teknik adam, "Taraftarlarımıza maçtan önce '90 dakika sabredin, 91. dakikada anamıza avradımıza küfredin' dedim. Onlar da bunu yaptı" dedi. Yılmaz Vural ve futbolcuları maç sonrası taraftarlarla birlikte çılgınca bir sevinç yaşadı. İşte o unutulmaz tablo...



-










#PTT 1.Lig
#Adana Demirspor
#Elazığspor
#Yılmaz Vural
8 yıl önce