|

Adebayor ve Flamini'ye ödenecek para belli oldu

Çaykur Rizespor, prensip anlaşmasına vardığı iki yıldız; Emmanuel Adebayor ile Mathieu Flamini'ye Süper Lig standartlarının çok üzerinde bir ücret ödeyecek.

Yeni Şafak
22:15 - 21/08/2016 Pazar
Güncelleme: 19:21 - 21/08/2016 Pazar
Diğer
Çaykur Rizespor'un Adebayor ve Flamini'yi kadrosuna katması bekleniyor.
Çaykur Rizespor'un Adebayor ve Flamini'yi kadrosuna katması bekleniyor.

Yaz dönemindeki transferleriyle taraftarının bile tepkisini alan Çaykur Rizespor, dünyaca ünlü iki yıldızı kadrosuna katarak gündeme damga vurmaya hazırlanıyor: Adebayorve Flamini... Karadeniz ekibi bonservisleri ellerinde olan iki futbolcuyla prensipte anlaştı, transferleri teknik direktör Hikmet Karaman bizzat açıkladı.



Her iki futbolcunun da transferi için bazı yönetim kurulu üyelerinin İngiltere'ye gittiğini söyleyen Karaman, "Görüşmeler yapıldı. Ön anlaşma sağlanan futbolcular, önümüzdeki günlerde Rize'ye gelerek tesisleri gezecek ve son bir görüşme yapılacak. Bu transferlerin bitmesi için herkes fedakarca çalışıyor. Bu nedenle ben yönetim kuruluna ve başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.



2 milyon Euro maaş


Fanatik'in haberine göre Rize son görüşmeyi Londra'da yapacak. Karadeniz ekibi adına görüşmeleri Eto'o ve Gomez transferlerini gerçekleştiren menacer Özkan Doğan yürütüyor. Londra'da yarın iki oyuncuyla masaya oturacak olan Doğan, anlaşma sağlaması halinde çarşamba günü iki yıldızı Rize'ye getirip şehri ve tesisleri gezdirecek. Rize'nin her iki oyuncu için önerdiği rakam yıllık 2'şer milyon Euro.



  • Geçen sezonu Premier Lig ekibi Tottenham'dan kiralık olarak Crystal Palace'ta geçiren Adebayor, 12 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergilemişti. Arsenal ile sözleşmesi sona eren Flamini ise 16 karşılaşmada oynadı, skora katkısı yoktu.



#Adebayor
#Flamini
#Çaykur Rizespor
8 yıl önce