|

Adebayor'dan 'Beşiktaş' itirafı

Başakşehir'in Togolu yıldızı Emmanuel Adebayor, devre arasındaki transferine yönelik çarpıcı itiraflarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, Cengiz Ünder'in Roma'ya gidişi hakkında da dikkat çekici ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
12:34 - 24/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:56 - 24/07/2017 Pazartesi
Diğer
Başakşehir'in dünyaca ünlü golcüsü Emmanuel Adebayor, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Başakşehir'in dünyaca ünlü golcüsü Emmanuel Adebayor, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başakşehir'in tecrübeli yıldızı Emmanuel Adebayor, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu. Devre arasında geldiği Başakşehir'den önce Beşiktaş'la anlaştıklarını sonrasında ise kontratı bozduklarını ifade eden Adebayor, Roma'ya satılan Cengiz Ünder hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Adebayor'un açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Sezon başı kampı geçirmemiş futbolcu savaşa hazırlanmamış bir asker gibidir. Siz savaşa hazırlanmazsanız onun sonucu bellidir. Sezon başı kamp geçirmemiş futbolcu ne kadar iyi olursa olsun zorluklar yaşar. Bu sene çok daha farklı bir Adebayor göreceksiniz. Futbolcular sezon başı kamplarından nefret eder. Çünkü hocalar, futbolculara çok yüklenir. Antrenmanların sayısı ve dozu fazladır"

  • "Cengiz Ünder büyük bir oyuncu ve büyük bir yetenek. En önemli özelliklerinden birisi, takımda yaşça büyük oyuncuları dinlemesi. Cengiz söylediklerinizi asla kulak ardı etmiyor ve hep geliştirmeye çalışıyor. Hem çok büyük bir oyuncu hem de düzgün bir çocuk. Cengiz, sahip olduğu potansiyelle dünyanın en iyi sol kanat oyuncularından biri ve çok daha iyi olacaktır."



#Başakşehir
#Adebayor
7 yıl önce