|

Adriano'dan ilk açıklamalar

Beşiktaş'ın Barcelona'dan transfer ettiği Adriano ilk açıklamalarını BJK TV'ye yaptı. Brezilyalı oyuncu taraftarlara da mesaj gönderdi.

Yeni Şafak
16:09 - 29/07/2016 الجمعة
Güncelleme: 17:00 - 29/07/2016 الجمعة
Yeni Şafak
Adriano, BJK TV'ye konuk oldu.
Adriano, BJK TV'ye konuk oldu.

Beşiktaş'ın 3 yıllık imza atıldığını açıkladığı Adriano kulüp televizyonunda canlı yayına katıldı.



BJK TV'de ilk açıklamalarını yapan Adriano şu sözleri kullandı.



  • Bu hafta burada geçirdiğim ilk hafta sürprizlerle doluydu. Taraftarın sıcaklığını hissetmek mükemmeldi. Kulübün bana yatırımı ve güveni kendimi iyi hissetmeme sebep oldu. Diğer kulüplerde yaşadığım çıkışı burada da yakalamak istiyorum. Ailem ve ben şehri çok beğendik, mükemmel bir şehir. Stat çok güzel, tesislerde de imkanlar iyi.
'Beyaz forma Real Madrid'in formasına benziyor'

  • Formayı giymek beni mutlu etti, yakıştı da aynı zamanda. Rakip takım Real Madrid'in rengi de beyaz o sebeple biraz garip geldi bana. Şehirle ilgili çok fazla fikrim yok. Daha önce Fenerbahçe'ye karşı oynamak için İstanbul'a gelmiştik ama o zaman gezememiştik. Şehir gerçekten beni çok şaşırttı, çok güzel bir şehir. Aradığınız her şeye, her imkana sahipsiniz İstanbul'da. İlerleyen dönemde taraftarlarımızla iç içe olabilmek istiyorum.
'Galatasaray maçında oynamak istiyorum'

  • İnşallah ayın 2'sinde takımla çalışacağım, hocayla da konuşacağız. Kendi başıma çalışıyorum ama takımla çalışmak gibi olmaz. Tamer hocayla da bunu konuştum. 10 olur, 15 dakika olur bilmiyorum ama 7'sinde hazırlık maçında bilemiyorum fakat Galatasaray karşısında oynamak istiyorum.
'Beşiktaş, Avrupa'da saygı görecek'

  • Barcelona'nın hücum futbolu ortada. Aile ortamı da başarıda önemli. Beşiktaş'ta da bunu gördüm. Bu sene şampiyon bir takım olarak hem ligde hem Avrupa'da Beşiktaş hak ettiği saygıyı görecektir. Şampiyonlar Ligi zor arena. Biz bunu başaracağız. Arkadaşlarımla beraber saygı sevgi içerisinde çok çalışarak bu hedeflere ulaşacağız.
  • Taraftar çok önemli. İyi taraftarlar önünde futbol oynadım. 12 numara zor maçlarda yanınızda olur. Size maç kazandırır. Her gün sizi iter, maçı kazanmak için çalışırsınız.
'Şampiyonluk kutlamasında taraftarı coşturacağım'

  • Neymar ile çok güzel bir arkadaşlığımız var hem Barcelona'dan hem de milli takımdan. Ben Avrupa'daki tecrübelerimi onunla paylaştım, bundan yararlandı diye düşünüyorum.
  • Neymar, Alves ve ben sürekli beraberdik ve orada her an şarkı söyleyip dans ettik. Şampiyonluk kutlamalarında da Beşiktaş taraftarını coşturacağım.
'Ailem benim kendimi güvende hissettiğim limanım'

  • Eşimle ve çocuklarımla çok güzel bir ilişkim var. Ailem benim kendimi güvende hissettiğim limanım. Bir futbolcu için aile yaşantısı çok önemli. Hep beraberiz, izin günlerimde, boş vakitlerimde çocuklarımla birlikte zaman geçirmekten mutlu oluyorum.
'Çok zor bir ligde mücadele edeceğiz'

  • İlk hedefim hocanın modeli doğrultusunda çalışmak. Bu sene geçen seneden daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Zor bir lig bizi bekliyor. Fenerbahçe ve Galatasaray gibi zor rakiplerin olduğu bir ligdeyiz. Önemli olan takımın gol atması ama imkan buldukça gol de atmak isterim.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonki şampiyonluk kutlamalarına boğazdan vapurla gitmesinin bahsedilmesi üzerine Brezilyalı oyuncu, 'Sevilla'da oynarken biz de böyle yapmıştık' dedi.




'Milli Takıma dönmek istiyorum'

  • Milli Takım'a dönme düşüncem var. Öncelikli hedefim Beşiktaş'a faydalı olmak. Beşiktaş'a faydalı olursam milli takımın dikkatini çeker ve oraya da giderim. Takım içinde Marcelo ile görüştüm, şehirle ilgili takımla ve taraftarla ilgili olumlu şeyler söyledi.
'21 numarayı giymek isterim'

  • Barcelona'da 21 numarayı kullandım. Burada bildiğim kadarıyla Kerim giyiyor. İmkan olursa giymek isterim çünkü kariyerim boyunca 21 numarayı giydim.

'Barcelona ile eşleşmek isterim'

  • Barcelona ile eşleşirsek benim için çok özel bir durum olur. Sevilla'dan Barcelona'ya geçince ilk maçımı eski takımıma karşı oynadım.















#Beşiktaş
#Adriano Correira
٪d سنوات قبل