|

Adriano'yu Arda bitirdi

Beşiktaş, 31 yaşındaki sol bek için Barcelona ve oyuncuyla el sıkıştı. Brezilyalı yıldızın, siyah-beyazlı ekibi tercih etmesinde Katalan ekibinde forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan'ın etkili olduğu bildirildi

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 03:33 - 23/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Yeni sezon için kadrosuna takviye etmek istediği bölgeler arasında sol bek de yer alan Beşiktaş'ın, İspanya'nın dünya devi Barcelona'da forma giyen Adriano Correia için mutlu sona çok yakın olduğu belirtildi. Hafta başında İspanya'ya giderek Katalan kulübünün yetkilileri ile görüşen yönetimin, büyük oranda anlaşmaya vardığı ifade edildi. Adriano'yu bonservisi ile kadroya katacak Beşiktaş, 31 yaşındaki futbolcuyla da el sıkıştı. İsmail Köybaşı'nın Fenerbahçe'ye gitmesinin ardından buradaki açığını kapatmak isteyen siyah-beyazlıların Brezilyalı oyuncu ile bu bölgeyi takviye edecekleri ifade edildi.



ARDA, TÜRKİYE'Yİ ANLATTI


Adriano'nun Beşiktaş'a gelmeye ikna olmasında Barcelona'da oynayan milli yıldız Arda Turan'ın da etkili olduğu belirtildi. Arda'nın 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyla yaptığı konuşmalarda Beşiktaş'ı ve Türkiye'yi anlattığı, Adriano'nun da duydukları karşısında olumlu tavır sergilediği belirtildi. Son detayların giderilmesiyle transfer resmiyet kazanacak.



6 sezonda 190 maça çıktı


6 sezondur Barcelona'da forma giyen Adriano,190 maçta Katalan forması giydi. Geçen sezon 19 resmi maça çıkan Brezilyalı futbolcu, 1 gol atıp 2 de asist yaptı.



ORMAN, REMY İÇİN LONDRA'DA


Beşiktaş'ta geçen sezon kiralık oynayan Mario Gomez'in dönmeyeceğini açıklamasıyla oyuncu bakılan bölgelerden biri de forvet hattı. Bu mevkii için harekete geçen siyah-beyazlılarda başkan Fikret Orman'ın Chelsea forması giyen Loic Remy için Londra'da temaslarda bulundukları öğrenildi. Beşiktaş'ın oyuncuyu uygun bonservisle almayı planladığı, kiralama formülünün de masaya yatırılacağı belirtildi. Başkan Fikret Orman'ın buradan takımın kamp yaptığı Avusturya'ya geçecekleri ifade edildi.



Beşiktaş'ta altyapıya operasyon


Beşiktaş'ta dün altyapıda hareketli saatler yaşandı. Altyapı sorumlularından Emrah Bayraktar görevinden alındı. Bu duruma içerleyen Beşiktaş Eski Sporcular Derneği Başkanı ve Beşiktaş Altyapı Sorumlusu Haluk Özgerçek de altyapı sorumluğundan istifa etti. Altyapı Koordinatörü ve yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak, kulüp CEO'su Gökhan Sarı ile Futbolcu İzleme Komitesi Sorumlusu Gökhan Keskin'in de görevlerinden ayrıldığı iddia edilse de çalışmalarına devam ettikleri belirtildi. Gökhan Keskin'in, Bayraktar'ın yerine göreve getirildiği de kaydedildi.


#Beşiktaş
#Arda Turan
#Adriano
8 yıl önce