|

Advocaat: Tek iyi şey van Persie'nin golüydü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları Manchester United maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Tecrübeli teknik adam Old Trafford'da yenilmenin utanılacak bir şey olmadığını söyledi.

Yeni Şafak
09:12 - 21/10/2016 Cuma
Güncelleme: 09:35 - 21/10/2016 Cuma
AA
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Dick Advocaat, maçın Fenerbahçe açısından tek iyi yanının Robin van Persie'nin attığı gol olduğunu söyledi.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Dick Advocaat, maçın Fenerbahçe açısından tek iyi yanının Robin van Persie'nin attığı gol olduğunu söyledi.

Dick Advocaat, Fenerbahçe'nin deplasmanda Manchester United'a 4-1 kaybettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın ilk 30 dakikalık bölümünde oyunun dengede gittiğini belirtti.



Bu süreçte rakiplerinin topa daha çok sahip olduğunu ancak fazla pozisyon üretemediğini dile getiren Advocaat, konuşmasında şunları ifade etti:


  • "Üçüncü golde Pogba harika vurdu ama biz hediye ettik; topun ona gelişinden bahsediyorum. Dördüncü golden sonra maç bizim için bitmiş oldu. Sonra rakibimizi daha iyi karşılamaya çalıştık. Daha fazla gol atabilirlerdi. Tek iyi şey Robin van Persie'nin golüydü."

Hollandalı teknik adam, takımda her konunun İstanbul'a döndükten sonra konuşulması gerektiğini ifade etti. Belki de oyuncularının kendi aralarında konuşmasının daha iyi olacağını vurgulayan Advocaat, "Hep konuşan ben oluyorum. Bazı oyuncularım geçen sezon iyiymiş ama şu anda değiller, bunun sebebini bilmek istiyorum." ifadelerini kullandı.



Dick Advocaat, gruptaki şanslarıyla ilgili soruya ise şöyle yanıt verdi:


  • "Bundan sonra ne olacağını söylemek zor. Hala üç maçımız var ve ikisini kendi sahamızda oynayacağız. Şansımız devam ediyor. Burada yenilmek utanılacak bir şey değil, nasıl olduğu önemli."

#Dick Advocaat
#Manchester United
#UEFA Avrupa Ligi
7 yıl önce