|

Advocaat'tan Lens'e: Takımın huzurunu bozma

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçında alınan 5-1'lik galibiyet lige kötü başlangıç sarı-lacivertli takım için tam bir ilaç oldu. Ancak teknik direktör Dick Advocaat tarafından ikinci yarıda oyundan alınan Jermain Lens'in hem yaptığı trip hem de Sow'un golüne vermediği tepki galibiyete gölge düşürürken gece yapılan açıklama krizi büyümeden sonlandırdı.

Yeni Şafak
09:10 - 21/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:32 - 21/09/2016 Çarşamba
Diğer
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Kasımpaşa maçında oyundan aldığı Lens'i yardımcısı aracılığıyla uyardı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Kasımpaşa maçında oyundan aldığı Lens'i yardımcısı aracılığıyla uyardı.

Oyunun ilk bölümünde hem Ozan'a hem de Emenike'ye asist yapan Hollandalı 71'de yerini Sow'a bıraktı. Lens, yedek kulübesine gergin gelerek hocasına çok yakın olan koltuğa oturdu. Advocaat da tercüman Deniz'e (Sarıtaç), “Gitsin ileriye otursun, burada söylenmesin takımın havasını da bozmasın" diyerek tatlı sert oyuncusunun daha uzak bir yere oturmasını istedi. Sow'un golünde yerinden kalkmayan Lens daha sonra ise yerini değiştirdi.



Hemen özür diledi


Karşılaşma bitimi her ne kadar hocasından özür dilese de kamuoyuna durumu açıklama gereği hissederek apar topar FBTV'ye konuşan yaşananlarla ilgili tepkisinin Advocaat'a olmadığını tamamen oynama ve gol atma isteğinden olduğunu söyledi.



Vatan'ın haberine göre takımdaki ilk yaşadığı krizi sorunsuz halleden Advocaat, ayrıca Samandıra'da da öğrencisiyle bire bir konuşma yaptı ve daha dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu.










#Advocaat
#Lens
#Fenerbahçe
#Kasımpaşa
8 yıl önce