|

Advocaat’tan savunma uyarısı

Fenerbahçe Teknik Direktörü, oyunculara Adanaspor maçında yapılan hataları gösterip; hafta sonunda lider Başakşehir ile yapacakları mücadelede savunmanın önemine dikkat çekecek. Hollandalı teknik adam, oyunculara Başakşehir maçında yapmaları gerekenleri de tek tek anlatacak.

Yeni Şafak
04:00 - 20/01/2017 الجمعة
Güncelleme: 09:44 - 20/01/2017 الجمعة
Yeni Şafak

Fenerbaçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ve yardımcıları tesislerde karargah kurarak ligde pazar günü karşılaşacakları Başakşehir'in bu sezon oynadığı maçların görüntülerini izleyerek rakibin detaylı analizini çıkardı. Rakibin savunma ve hücum organizasyonlarında neler yaptığı ve bireysel anlamda futbolcuların özellikleri üzerine çalışmalar gerçekleştirildi. Başakşehir'in güçlü ve zayıf yanları şemalar ve görsel olarak analiz edilirken, elde edilen tüm veriler bugün oyunculara anlatılacak. Advocaat da analizler doğrultusunda oyuncularla bire bir görüşmeler yaparak, bireysel görevlendirmelerde bulunuyor.



Futbolcularıyla çeşitli toplantılar yapan Hollandalı teknik adam, maç günü de oyuncularıyla bireysel olarak biraraya gelerek onları en iyi şekilde maça hazırlayacak. Advocaat, ayrıca Adanaspor maçında yapılan pas hataları ve yenilen 2 gol üzerine hazırlattığı ayrıntılı video analizi de takımla paylaşacak. Sarı-lacivertli takımın yediği goller ve rakibe verdiği net gol pozisyonları da analizde yer alıyor. Aynı zamanda orta alanda rakibe uygulanması gereken pres ile eksiklikler ve beklerin hatalarıyla ilgili de rapor hazırlandı. 69 yaşındaki çalıştırıcı, bu hataları futbolculara gösterecek ve kapsamlı bir toplantı yaparak tekrarlanmaması için talimat verecek. Takımın savunma performansından memnun olmayan Advocaat, rakiplere verilen net gol pozisyonlarını da hazırladığı dosyaya ekledi.



Yıldırım'lara 6 ay men cezası


TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a, 2-2 berabere kaldıkları Adanaspor maçı sonrası karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar'a yönelik olarak soyunma odası koridorlarında yaptığı sportmenliğe aykırı hareket ve tehdit eylemleri nedeniyle 6 ay 15 gün hak mahrumiyeti ve 190 bin TL para cezası verdi. F.Bahçe yöneticisi Ali Yıldırım'a da akredite olmamasına rağmen koridorlarda bulunması ve hakeme yönelik eylemi nedeniyle 6 ay hak mahrumiyeti ve 126 bin TL para cezası verildi. Kulübe ise taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 150 bin TL para cezası ile stadın bazı bölümlerinde seyircilerin kartlarının bloke edilmesi kararı verildi.













#Fenerbahçe
#Adanaspor
#Dick Advocaat
٪d سنوات قبل
default-profile-img