|

Agger Brondby'den ayrıldı

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği oyuncuların başında gelen Danimarkalı yıldız Daniel Agger kulübü Brondby'den ayrıldı. Agger transferi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Sonderjyske maçından sonra ailemle konuşup, geleceğim hakkında karar vereceğim' diye konuştu.

Yeni Şafak
13:52 - 29/05/2016 الأحد
Güncelleme: 14:06 - 29/05/2016 الأحد
Yeni Şafak
Daniel Agger, Brondby'den ayrıldı...
Daniel Agger, Brondby'den ayrıldı...

Fenerbahçe'nin transfer listesinde 1 numarada yer alan Danimarkalı savunmacı Daniel Agger, kulübü Brondby'den ayrıldı. Danimarka kulübü resmi internet sitesinden oyuncusuna teşşekür ederek, ayrılığı duyurdu.



'Kararımı kısa süre içinde vereceğim'

31 yaşındaki Agger ayrılığın resmen açıklanmasından sonra yaptığı açıklamada tekar büyük bir takımda oynamak istediğini ifade ederek 'Bir çok ciddi teklif aldım. Ancak bu akşam bir Sonderjyske maçı var. Karşılaşmanın sonrasında bu teklifleri değerlendireceğim. Ailemle birlikte en doğru kararı vereceğim.' diye konuştu.





Fenerbahçe teklif yaptı, bekliyor

Gelecek sezon kadrosunu şimdiden kurmaya başlayan Fenerbahçe, özellikle sözleşmeleri sona eren futbolcularla ilgileniyor. Sarı lacivertlilerin bu anlamda gündemindeki ilk isim Daniel Agger. Brondby ile sözleşmesinin sona ermesi ile birlikte menajerler aracılığıyla Danimarkalı oyuncuya ilk teklifini yapan Fenerbahçe oyuncunun kararını bekliyor.














#Fenerbahçe
#Agger
#Brondby
#Kjaer
٪d سنوات قبل