|

Ahmet Bulut: Tolgay için teklif aldık

Menajer Ahmet Bulut Beşiktaşlı futbolcular Tolgay Arslan, Pepe, Adriano ve Talisca hakkında önemli açıklamalara imza attı.

Yeni Şafak
10:39 - 12/12/2017 Salı
Güncelleme: 11:00 - 12/12/2017 Salı
Tolgay Arslan, geçtiğimiz aylarda Beşiktaş ile olan sözleşmesini 5 yıl uzatmıştı.
Tolgay Arslan, geçtiğimiz aylarda Beşiktaş ile olan sözleşmesini 5 yıl uzatmıştı.

Yıldız futbolcuların menajerliğini yapan Ahmet Bulut TRT Spor'da katıldığı bir programda Beşiktaş'ın önemli isimleri hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ahmet Bulut'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Tolgay için teklif aldık"
  • Tolgay Arslan'ın yurt dışına gitme ihtimali yüksek bir futbolcu. Avrupa'da oynayabilecek bir isim. Tolgay Arslan için sözleşme uzatmadan önce bir kulüpten teklif aldık.
"PSG Pepe'ye daha iyi bir teklif sundu ama..."
  • PSG, Rusya'da Pepe'yi sağlık kontrolünden geçirdi. Beşiktaş'tan daha da iyi bir teklif sundular ama oraya gitseydi ikinci adam olacaktı. Pepe Beşiktaş'a geldiği için çok mutlu. Başkan ve Umut Güner ikna etmese olmazdı bu iş. 150 bin euro için 7-8 saat pazarlık oldu. En sonunda kabul etti Pepe.
"Önce evet dedi sonra hayır"
  • Benim en zor transferim Adriano oldu. Önce 'evet' diyor, sonra 'hayır' diyor. 10 gün orada otelde kaldım. Türkiye'deki olaylardan dolayı eşi istemiyordu. İkna etmek zor oldu ama sonra geldiler ve gördüler, şimdi çok mutlular.
"Başkan çok uğraşıyor"
  • Talisca konusunda Beşiktaş'ın opsiyonu var. Başkan Fikret Orman ve Umut Güner bonservisini almak için bayağı uğraşıyor. Bir formül bulmaya çalışıyorlar.

#Pepe
#Beşiktaş
#Adriano
#Tolgay Arslan
6 yıl önce