|

Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a cevap

Eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisini hedef alan açıklamalarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Yeni Şafak
14:44 - 22/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:19 - 22/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Ahmet Çakar, pek çok uluslararası maçı yönettikten sonra hakemliği bırakarak futbol yorumculuğuna başlamıştır.
Ahmet Çakar, pek çok uluslararası maçı yönettikten sonra hakemliği bırakarak futbol yorumculuğuna başlamıştır.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı sert açıklamalara Ahmet Çakar'dan ironik bir şekilde cevap geldi.



Eski hakem ve spor yorumcusu Çakar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.



  • "Aziz Yıldırım haklı tabii ki. Alanya, Kayseri, Başakşehir, Bursa ve Osmanlıspor kayıplarının sebebi şerefsiz spor basınıdır. Şampiyon Ersun Yanal'ı kovan ardından da ben olduğum sürece Ersun ve Aykut olamaz diyen de alkolik spor medyasıdır. Ersun hocadan sonra İsmail Kartal'ı hoca yapan sonra onu da kovup Vitor'u getiren de spor medyasındaki köpeklerdir. Vitor ve komisyoncu Terranao'yu getiren sonra Terranao'yu kovan, sakat Van Persie'yi transfer eden şerefsiz medyadır. Ligin başlamasına 3 gün kala Vitor'u kovup emekli olmuş Advocaat'ı getirip ve ona bayramlarda izin veren de medyadır. 3 Temmuz'da takımına sahip çıkan ama başarısızlıkta da protesto hakkını kullanan taraftarı medya bağırtmıştır. Tüm spor medyası Alaaddin gibi olmalıdır. Onu eleştirmek izne tabi olmalıdır. Fener düşmanı şerefsiz medya. Sonuç şu...Aziz Başkan spor medyasına yine taciz ateşi açtı. Medyadaki arkadaşlar uykuda olduklarından Obüs le biraz karşılık vereyim dedim"


-









-











-











-












-










-











-










-








Aziz Yıldırım'ın bugün yaptığı konuşmaya haberimizden bakabilirsiniz;


Aziz Yıldırım'dan istifa açıklaması Ahmet Çakar önce paylaştı sonra sildi



#Ahmet Çakar
#Aziz Yıldırım
#Fenerbahçe
7 yıl önce