|

Ahmet Çalık: Beşiktaş'ı reddettim

Galatasaray'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Ahmet Çalık, bugün ilk kez basının karşısına çıktı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çalık, sarı kırmızılılarla birlikte kendisine teklif yapan kulübü de açıkladı.

Yeni Şafak
13:39 - 19/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:58 - 19/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Ahmet Çalık, 2.5 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu.
Ahmet Çalık, 2.5 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu.

Galatasaray'ın yeni transferi Ahmet Çalık, sarı kırmızılılara transfer olma sürecini anlattı. Çalık, "Menajerim Beşiktaş'ı da söyledi. Düşüncemi sordu, 'Konuşmamıza gerek yok düşüncemi biliyorsun' dedim. En baştan bu yana Galatasaray'ı istiyordum" diye konuştu.



İşte Ahmet Çalık'ın açıklamaları;


  • "Hayal ettiğim kulübe geldim. Çok mutluyum, gururluyum. Kulübe geldiğimde ilk olarak hocayla konuştum. Benimle olumlu konuştu ve çok etkiledi.
    Bu forma altında kaptanlık ve şampiyonluklar yaşamak istiyorum. 3 numara kaptan Bülent Korkmaz'ın forması. Yüküm tabii ki ağır ama o formanın ağırlığının bilincindeyim. Menajerim Beşiktaş'ı da söyledi. Düşüncemi sordu, 'Konuşmamıza gerek yok düşüncemi biliyorsun' dedim. Galatasaray'ı istiyordum. Topu oyuna sokmada daha özgüvenli olabilirim. Bizim gibi defans oyuncularının daha çok çalışması lazım. Savaşmamız lazım. Buraya hep gelmek istediğimi dile getiriyordum. Maddi fedakarlığı konuşmaya gerek yok"




#Galatasaray
#Ahmet Çalık
#Süper Lig
7 yıl önce