|

Ahmet Ulaş, güven tazeledi

Kongrede bir konuşma yapan Yeşilova Esnafspor Başkanı Ahmet Ulaş, kulübü teslim aldığımızdan bu yana ben ve yönetici arkadaşlarımız kalıcı bir şeyler bırakmak için büyük çaba gösterdik göstermeye de devam etmekteyiz dedi.

Yeni Şafak
23:28 - 24/01/2017 Salı
Güncelleme: 23:33 - 24/01/2017 Salı
Yeni Şafak

Yeşilova Esnafspor kulüp binasında yapılan olağanüstü genel kuruluna Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Hamza Göneç, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, Trakya Rumeli ve Balkanlar Gönül Birliği Dernekleri Platformu Genel Başkanı Gökhan Aygün, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, Spor yazarı ve spor yorumcusu Turgay Demir, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkan vekili Seyit Bel, Başkan yardımcılarından Salih Çetin, Cemal Kenar, Gültepe Özgençlikspor Kulüp Başkanı Kemal Aliş ve kulüp delegeleri katıldı.



Divan Başkanı Gökhan Aygün, Koray Özgür ve Aykut Güler divan Heyeti'nin oluşturulması ile başlayan Kongrede bir konuşma yapan Yeşilova Esnafspor Başkanı Ahmet Ulaş, kulübü teslim aldığımızdan bu yana ben ve yönetici arkadaşlarımız kalıcı bir şeyler bırakmak için büyük çaba gösterdik göstermeye de devam etmekteyiz dedi.



Hepinizin bildiği gibi ilçemizde spora ve sporcuya büyük önem veren Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz'in destek ve katkıları ile önümüzdeki aylarda Kulüp Binamız ve futbol sahasını daha modern bir şekilde Yeşilova Esnafspor ve Küçükçekmece kulüplerine hizmetine sunulacaktır. Katkı ve desteklerinden dolayı başta Belediye Başkanımız Temel Karadeniz olmak üzere Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kulübün çok daha iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi.



2016-2017 sezonlarının kısa özetini ve mali yapıyı, Denetleme Kurulunun Raporunu okumasının ardından seçime geçildi.



Ulaş, yine başkan seçildi



Seçime tek liste olarak giren Ahmet Ulaş, üyelerin tüm oyunu alarak yeniden kulübün başkanlığına seçildi. Yeşilova Esnafspor Kulübünü başarıya taşıyacak yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.



Yeni Yönetim Asil, Ahmet Ulaş, Turgay Demir, Salih Yetik, Ömer Sayar, Fuat Deniz, Berkay İşcan, Niyazi Baltacı,



Yedek Üyeler, Gürsoy Çakır, Hüseyin Balaban, Ömer Çetin, Yılmaz Akı, Fettah Plakay.



Denetleme Kurlu Asil, Şehin Arda, Yusuf Alp, Recep Kenar



Denetleme Kurlu Yedek, Ömür Babayiğit, Kemal Erol, Bayram Aslan







#Yeşilova Esnafspor
#Küçükçekmece
7 yıl önce