|

Akakpo zam istiyor

Trabzonspor'un devre arasında 1461 Trabzon'dan kiraladığı Togolo futbolcu, kulüpte kalmak için aldığı ücretin takım ortalamasına çekilmesini istedi. Akakpo bunun için menajerini Trabzon'a çağırdı.

Yeni Şafak ve
03:00 - 30/04/2016 Cumartesi
Güncelleme: 02:06 - 30/04/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor'un devre arasında pilot takım 1461 Trabzon'dan kiraladığı Serge Akakpo, yeni sezonda takımda kalmak için zam istiyor. Gösterdiği performans ile 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan Togolu stoper, geleceğini belirlemek adına menajeri Sedat Er'i Trabzon'a çağırdığı öğrenildi. Menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren Akakpo, bordo-mavili kulüpte devam edebilmesi için yeni talepte bulundu. Trabzonspor yönetiminin de yeni sezonda kadrosunda düşündüğü Togolu oyuncu önümüzdeki günlerde yapılacak toplantıda maaşının takımdaki ortalama seviyeye çekilmesini isteyeceği öğrenildi. Yıllık 44 bin Euro ve maç başına bin 500 Euro gibi futbol ortamında oldukça düşük bir maaşa oynayan Akakpo, farklı mevkiilerde oynayabilmesi ve çalışkan görüntüsüyle dikkat çekmişti. Bu sezon 9 maçta forma giyen joker oyuncu, Medipol Başakşehir maçında da attığı golle takımını mağlubiyetten kurtarmıştı. Öte yandan kadro dışı bırakılan Luis Pedro Cavanda, bu durama sosyal medya hesabından tepki göstererek, "Fenerbahçe'ye karşı oynayamadım çünkü parmağımda kırık vardı. Bu sezon en fazla süre alan ikinci oyuncuyum, Daha güçlü döneceğim" şeklinde tepkisini dile getirdi.



'2 Dakika düşün'e tepki!


Trabzonspor'dan Kulüpler Birliği Vakfı'nın '2 dakika düşün' kararına tepki. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bu hareket sadece sahaya girip hakeme saldıran taraftara yönelik olmamalıdır. Bizi bu noktaya getiren herkese ve istediği sonucu alamayınca kendini kaybedip Türk futbolunu zedeleyen her söyleme, itibarını yok eden her eyleme karşı olmalıdır" denildi.



Trabzonspor moral arıyor


Ligde hedeflerinin uzağında kalan Trabzonspor, bugün deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanarak moral bulmak istiyor. Bordo-mavili ekipte sakat Ramazan ile kadro dışı bırakılan Sefa, Marin, Cavanda, Özer ve Fatih yer alamayacak.



#Trabzonspor
#Serge Akakpo
8 yıl önce