|

Alanyaspor Fenerbahçeli oyuncuyu kaptı

PTT 1. Lig'de mücadele eden Albimo Alanyaspor, ara transferde kadrosunu Fenerbahçeli genç oyuncu Gökay Iravul ile güçlendirdi.

Yeni Şafak
17:56 - 21/01/2015 Çarşamba
Güncelleme: 15:58 - 21/01/2015 Çarşamba
DHA

Bu sezon ilk yarıda PTT 1'inci Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen 22 yaşındaki futbolcu, kendisini 1.5 yıllığına turuncu yeşilli yapan imzayı Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde attı. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Sportif Direktör Taner Savut'un katıldığı imza töreninde Albimo Alanyaspor formasını giyen Gökay Iravul, gazetecilere turuncu yeşilli bayrakla poz verdi.


'Bedelsiz kiralandı'

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Gökay'ı 1.5 yıllığına Fenerbahçe'den bedelsiz kiraladıklarını söyledi. Gökay'ın başarılı olacağına inandığını belirten Çavuşoğlu, "Gökay'ı herkes tanıyor. Süper Lig'de, PTT 1'inci Lig'de ve milli takımda birçok kez forma giydi. Sezon başında Gaziantep'te forma giymişti ve kulübüyle yollarını ayırdı. Şimdi Albimo Alanyaspor için ter dökecek. Kendisine her konuda güveniyorum. Alanyaspor'a geldiği için hem kendisine hem de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Genel Sekreter Mahmut Uslu'ya katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

'Doğru bir kulübe geldim'

Gökay Iravul ise Albimo Alanyaspor'da yeniden çıkış yakalamak istediğini kaydetti. Hedefi olan bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu kaydeden Gökay Iravul, "Bana güvenen insanları mutlu etmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Hocamızın bilgi ve birikimlerinden de yararlanarak başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
#Alanyaspor
#Fenerbahçe
#Gökay Iravul
9 yıl önce