|

Alanyaspor'da Safet Susic belirsizliği

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da Boşnak teknik direktör Safet Susic'le yolların ayrıldığı iddia edilmişti. Ancak futbol şube sorumlusu Fahri Özçelik, şu anda hoca değişikliğinin gündemlerinde olmadığını, teknik direktör Susic'den de böyle bir talepde bulunmadığını vurguladı.

Yeni Şafak
11:58 - 17/12/2017 Pazar
Güncelleme: 14:37 - 17/12/2017 Pazar
62 yaşındaki Safet Susic, bu sezon Alanyaspor'un başında çıktığı 16 lig maçında 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.
62 yaşındaki Safet Susic, bu sezon Alanyaspor'un başında çıktığı 16 lig maçında 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

Bein Sports'un son dakika geçtiği habere göre turuncu-lacivertli ekipte, son haftalarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle Boşnak teknik direktör Safet Susic'in görevine son verildiği iddia edilmişti. Ancak kulüpten yapılan açıklamada bu iddialar yalanlandı.

Aytemiz Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Fahri Özçelik, teknik direktör Safet Susic'in istifa ettiği söylentilerinin doğru olmadığı bildirdi.

Özçelik, yaptığı açıklamada, şu anda hoca değişikliğinin gündemlerinde olmadığını, teknik direktör Susic'den de böyle bir talep gelmediğini vurguladı.

  • Son 4 haftada sadece 1 puan toplayan Alanyaspor, 18 puanla 12. sırada yer alıyor.

#Safet Susic
#Alanyaspor
6 yıl önce