|

Alman basını: Arda neden yok?

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Rusya ile oynanacak hazırlık maçı ve Dünya Kupası Eleme Grubu'nda Hırvatistan ile oynanacak mücadelenin kadrosuna Arda Turan'ı dahil etmemesi Alman basınına konu oldu.

Yeni Şafak
17:22 - 28/08/2016 Pazar
Güncelleme: 14:35 - 28/08/2016 Pazar
DHA
Fatih Terim'in Arda Turan'ı Milli Takım kadrosuna almaması Alman basınında da gündem oldu.
Fatih Terim'in Arda Turan'ı Milli Takım kadrosuna almaması Alman basınında da gündem oldu.

Almanya'da Pazar günleri Bild am Sonntag adıyla yayın yapan Bild Gazetesi, Fatih Terim'in milli takıma davet etmediği Arda Turan'ı sayfalarına taşıdı.



"Avrupa Şampiyonası'nda ki ıslıklamaların ardından Türkiye, Barcelona starı Arda'sız" başlığını kullanan Bild haberinde, Arda Turan'ın ilk olarak 2006 yılında milli formayla tanıştığını ve 94 defada milli formayı terlettiğini aktardı.



"Türkiye, en büyük starından yoksun başlıyor" ifadesine de yer veren gazete, Rusya ve Hırvatistan maçları için çağrılmayan Arda Turan'ın, Avrupa Şampiyonası'nda takımın kaptanı olduğu hatırlatıldı.



'Arda neden yok?
'

Avrupa Şampiyonası'nda beklenen futbolu ortaya koyamayan Arda Turan, kendi taraftarı tarafından ıslıklanmış ve aynı maçın ardından Terim, bu tepki bizim oyunumuzu etkiledi, takımı ben kurdum varsa eleştiri bana yapılmalı şeklinde hatırlatmalarda bulunan Bild, "Arda neden yok? Bunun için Terim henüz konuşmadı" diye yazdı.



Bild, son olarak da Terim'in Almanya'dan Emre Mor, Nuri Şahin, Hakan Çalhanoğlu ve Çağlar Söyüncü'yü davet ettiği belirtildi.












#Fatih Terim
#Arda Turan
#Bild
8 yıl önce