|

Alpay Özalan için büyük tepki: Şehri terk et

TFF 1. Lig'de sahasında Manisaspor'a 5-1 yenilen şampiyonluk adayı Eskişehirspor'da taraftarlar teknik direktör Alpay Özalan'ı protesto ederek istifaya çağırırken, yönetimin de genç teknik adamla ilgili kararını bu akşam vereceği öğrenildi.

Yeni Şafak
18:37 - 12/02/2017 الأحد
Güncelleme: 18:45 - 12/02/2017 الأحد
Yeni Şafak
Manisaspor karşısında 5-0'lık ağır bir mağlubiyet alan Alpay Özalan'ın Eskişehirspor'daki geleceği bu akşam belli olacak.
Manisaspor karşısında 5-0'lık ağır bir mağlubiyet alan Alpay Özalan'ın Eskişehirspor'daki geleceği bu akşam belli olacak.

TFF 1. Lig'de sahasında Manisaspor'a 5-1 yenilen şampiyonluk adayı Eskişehirspor'da taraftarlar teknik direktör Alpay Özalan'ı protesto ederek istifaya çağırdı. Manisa maçında tribünlerde başlayan istifa tezahüratları bugün bazı taraftarlar tarafından tesislerde de sürdürüldü. Özalan'ı istifaya çağıran taraftarlar 'Bu şehri şehri terk et Alpay Özalan' tezahüratlarında bulundu.



Bu arada Manisapor'a karşısında alınan ağır yenilginin ardından Eskişehirspor yönetiminin Alpay Özalan ile yollarını ayırıp ayırmayacağı konusu bu akşam saatlerinde yapılacak toplantının ardından netlik kazanacak.


Kariyerinde ilk teknik direktörlük kariyerine bu sezon başında Eskişehirspor'da başlayan 43 yaşındaki teknik adam kırmızı siyahlı takımın başında çıktığı 20 lig maçında 11 galibiyet, 5 yenilgi ve 5 beraberlik elde etti.






#Alpay Özalan
#Manisaspor
#Eskişehirspor
٪d سنوات قبل