|

Alvaro Negredo Çin pazarında

Beşiktaş, Negredo konusunda Çin'den gelmesi beklenen teklifleri değerlendirecek. Bazı Uzak Doğu kulüplerinin İspanyol golcü konusunda nabız yokladığı ve iyi ilişkiler içinde oldukları siyah-beyazlı yönetimle temasa geçtiği öğrenildi.

Yeni Şafak ve
09:03 - 15/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:08 - 15/11/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Negredo Beşiktaş formasıyla 3'ü ilk 11 olamak üzere 15 maça çıktı. İspanyol futbolcu bu maçlarda 1 gol atarken 2 de asist yaptı.
Negredo Beşiktaş formasıyla 3'ü ilk 11 olamak üzere 15 maça çıktı. İspanyol futbolcu bu maçlarda 1 gol atarken 2 de asist yaptı.

Beşiktaş'ın sezon başında İspanya La Liga ekiplerinden Valencia'dan kadrosuna kattığı Alvaro Negredo, konusunda Çin piyasasında nabız yokladığı öğrenildi.

Valencia'ya Negredo'nun bonservis ücreti konusunda 2.5 milyon Euro ödeyen Beşiktaş, 3 yıllık sözleşme imzaladığı 32 yaşındaki futbolcuya sezon başına 4.3 milyon Euro ödemeyi taahhüt etmişti. Beşiktaş, sezona büyük umutlarla giren ancak Cenk Tosun'un başarılı performansından dolayı yedek kulübesinden çıkamayan Negredo konusunda yeni yollar arıyor. Şu ana kadar oynadığı 15 karşılaşmada 1 gol ve 2 asiste imza atan yıldız futbolcu, bir türlü istenilen seviyeye gelemedi.

İyi ilişkiler kullanılacak

Sezon başında kısa süreli maç programı için Çin'e giden Beşiktaş'ta, bu seyahat avantaja dönüştürülmek isteniyor. Uzak Doğu ülkesiyle iş birliği anlaşmalarına imza atan siyah-beyazlılar, Negredo'yu da hatırı sayılır bir ücret karşılığında bu ülkeye satmak istiyor. Bazı Çin kulüplerinin İspanyol forvet konusunda Beşiktaş ile temasa geçtiği öğrenildi.

Negredo ile görüşen Beşiktaşlı yöneticilerin, tecrübeli futbolcudan da olumlu cevap aldığı öğrenildi. Devamlı oynayabileceği bir kulübe gitmek isteyen Negredo'nun, işin maddi boyutunu da hesap ettiği ve Çin'de yüksek ücrete imza atabileceğini düşündüğü öğrenildi.




#Beşiktaş
#Alvaro Negredo
#Transfer
6 yıl önce