|

Amatör kulüpten Türkmenlere yardım

Beyoğlu'nun köklü Kulüplerinden olan ve İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele eden Yenişehirspor Suriye'de evleri bombalanan evsiz kalan ve Türkmen Dağları'nda çaresizce yardım bekleyen Türkmenler için yardım kampanyası başlattı.

Yeni Şafak ve
12:13 - 23/01/2016 Cumartesi
Güncelleme: 12:25 - 23/01/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Yenişehirspor Kulübü Başkanı Murat Şahin yaptığı açıklamada, "Araştırmalarımız ve bize gelen duyumlara göre Suriye'de 1 kilo un 300 TL'ye, çocuk bezleri 200 TL'ye satılıyormuş. Durum çok vahim. Spor camiasını ve Müslümanları bu konuya duyarlı olmaya çağırıyorum. Ben ateşi buradan yakıyorum inşallah kıvılcım büyür" dedi.



'Müslüman kardeşlerimiz için bir yardım da sen uzat' isimli kampanyada özellikle kuru gıda ve çocuk kıyafetlerine ihtiyaç olduğunu dile getiren genç başkan "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" dedi ve tüm spor kulüplerini bu konuya duyarlı olmaya çağırdı.



Yardımların, Taksim Sıraselviler Caddesi, Hocazade Sokak No 9/2 adresindeki Kulüp merkez binasında toplanılmaya başladığını ve yoğun talep olduğunu belirten Başkan Murat Şahin, malzemelerin nakliyesini Diriliş Osmanlı Başkanlığı Genel Merkezi'nin girişimleriyle Fetih 1453 İlim Eğitim Araştırma ve Yardımlaşma cemiyetinin tahsis ettiği TIR'larla ihtiyaç sahiplerine inşallah ulaştıracaklarını belirtti. Şahin "Şimdiden yardım yapan ve bu işe aracılık yapan herkesin yardımlarını Allah kabul etsin" dedi.


#Yenişehirspor
#Murat Şahin
#yardım kampanyası
8 yıl önce
default-profile-img