|

Amatör Lig'de görülmemiş prim

Süper Amatör Lig ekiplerinden Feriköyspor'da başkan Oktay Ertuğrul, İstanbul Siirtspor maçı sonrası Süper Lig'de dahi görülmemiş bir bedelle oyuncularını ödüllendirdi.

Yeni Şafak
11:19 - 27/11/2016 Sunday
Güncelleme: 11:32 - 27/11/2016 Sunday
Diğer
Feriköyspor 26 puanla Süper Amatör Lig 8. Grup'ta zirvede yer alıyor.
Feriköyspor 26 puanla Süper Amatör Lig 8. Grup'ta zirvede yer alıyor.

Süper Amatör Lig 8. Grup'ta şampiyonluğun en güçlü adaylarından lider Feriköy'ün takipçisi İstanbul Siirtspor'u konuk ettiği mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı. Ancak maç sırasında yaşananlar, "Bu kadarı Süper Lig'de bile olmaz" dedirtti.



"Maçın alın size büyük bir sürprizim var
"

Fanatik'te yer alan habere göre; maçın ilk yarısını 1-0 geride kapatan Feriköyspor'da başkan Oktay Ertuğrul, devrede soyunma odasına girdi ve, "Bu maçı alın maç sonunda size büyük bir sürprizim var" diyerek oyuncularını ateşledi.



İkinci yarıda iki gol bularak taraftarının da desteğiyle maçı kazanmayı başaran Feriköy'de futbolcular merakla soyunma odasında başkanı beklemeye başladı.



Gözlerine inanamadılar

Odaya giren Oktay Ertuğrul, ikinci yarıda yaptığı kurtarışlarla devleşen kaleci Tuncay Albayrak'ın formasını alıp yere koydu. Şaşkın bakışlarla başkanı izleyen oyuncular gözlerine inanamadı. Oktay Ertuğrul, cebinden yaklaşık 100 Bin TL'yi çıkarıp formanın üzerine dökmeye başladı. Yalnızca amatör liglerde değil Süper Lig'de dahi görülmemiş bir bedelle oyuncularını ödüllendiren Feriköy'ün başkanı Bal Ligi'ne çıkmayı ne kadar istediğini gösterip rakiplerine büyük bir gözdağı verirken futbolcularının da alkışlarıyla soyunma odasından ayrıldı.



Takım amatör kadro profesyonel


Kadrosunda Adem İnanç, İlker Erbay, Tuncay Albayrak gibi daha önce profesyonel liglerde forma giyen birçok oyuncu bulunduran Feriköyspor, 26 puanla şampiyonluğun en güçlü adayı.


#Feriköyspor
#İstanbul Siirtspor
#Süper Amatör Lig
7 years ago