|

Amedli oyuncudan olay paylaşım!

Amedsporlu Deniz Naki'nin Bursaspor maçının ardından sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklama tepki çekti. Naki, aldıkları galibiyeti, operasyonlar asker ve polise direnenlere adadı.

Yeni Şafak
22:10 - 31/01/2016 Pazar
Güncelleme: 10:03 - 1/02/2016 Pazartesi
Diğer

Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen Amedspor'un oyuncularından Deniz Naki, sosyal medya aracılığıyla bir açıklama yaptı.




İşte Deniz Naki'nin o açıklaması:



"Bizim için bugün çok önemli bir galibiyet oldu. Bize karşı yürütülen bu kirli oyundan alnımızın akı ile çıktık. Böylesi zor bir dönemde halkımıza ufak da olsa umut ışığı olabilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Amedspor olarak boynumuzu eğmedik ve eğmeyeceğiz de. Biz özgürlüğe olan inancımız ile çıktık sahaya ve kazandık. Çünkü biz özgürlüğe ve umuda fidanlarımızı ektik. Bizi yalnız bırakmayan bütün siyasetilerimize, sanatçılarımıza, aydınlarımıza ve halkımıza teşekkürü borç biliyoruz ve bu galibiyeti topraklarımızda 50 günden fazladır süren zulümde hayatlarını kaybeden ve yaralılarımıza adıyoruz, armağan ediyoruz. Her biji Azadi





#amed
#deniz naki
8 yıl önce