|

Anadolu Efes farklı kazandı

Basketbol Ligi'nin final serisinde Anadolu Efes evinde Fenerbahçe'yi 91 - 70 mağlup ederek seride 1-1 eşitliği yakaladı.

Yeni Şafak
19:43 - 5/06/2016 Pazar
Güncelleme: 19:49 - 5/06/2016 Pazar
Yeni Şafak
Anadolu Efes, seride 1-1'lik eşitliği yakaladı.
Anadolu Efes, seride 1-1'lik eşitliği yakaladı.

Spor Toto Basketbol Ligi Playoff Final Serisinin ikinci maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.



Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki maçı Anadolu Efes 91 - 70 kazanarak seriye dengeyi getirdi.



Mücadeleye Anadolu Efes; Doğuş, Cedi, Heurtel, Saric ve Granger ilk 5'iyle başladı. Konuk ekip Fenerbahçe ise; Dixon, Bogdanovic, Kalinic, Antic ve Udoh beşiyle sahada yer aldı.



Karşılıklı dış atışlarla başlayan mücadelede ilk dakikalar 10-10 eşitlikle geçilirken, ilerleyen bölümde oyunda ağırlığını hissettiren Fenerbahçe ilk periyodu 29-23 önde tamamladı.



İkinci çeyrek başa baş bir mücadeleye sahne olurken, Anadolu Efes Heurtel ve Cedi ile dışarıdan, Saric ve Granger ile de içeriden skor üretince maçta dengeyi sağladı. Karşılaşmanın ilk devresi 47 - 46 Anadolu Efes'in üstünlüğüyle sona erdi.





Maçın üçüncü periyoduna Anadolu Efes muhteşem bir şekilde başladı. Rakibine ilk 4 dakika sayı şansı tanımayan ev sahibi ekip, maçtaki üstünlüğünü sürdürdü ve skordaki farkı açmayı başardı. Maçın final periyoduna Efes'in 73 - 59'luk üstünlüğüyle girildi.



Son periyotta da Fenerbahçe'nin etkisiz oyunu karşısında Anadolu Efes, oyunu bırakmadı ve skor üreterek farkı açan bir performans sergiledi. Anadolu Efes güçlü rakibini 91 - 70 mağlup ederek seriye 1-1'lik dengeyi getirdi.









#Anadolu Efes
#Fenerbahçe
#Spor Toto Basketbol Ligi
8 yıl önce