|

Anis Ben Atira 'Aslan' oluyor

Futbolcularına verdiği cezalarla gündemde yerini koruyan Galatasaray'da transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılıların bir süredir transfer gündeminde yer alan Tunus asıllı Alman kanat oyuncusu Anis Ben Atira ile anlaştığı öne sürüldü. 27 yaşındaki futbolcunun da iddiaları doğruladığı belirtildi.

Yeni Şafak
12:34 - 6/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:17 - 6/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray'ın Anis Ben Hatira ile  prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.
Galatasaray'ın Anis Ben Hatira ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.

Kuüp içindeki huzursuzluklarla gündemden düşmeyen Galatasaray, Serdar Aziz ve Emrah Başsan transferinin ardından ilk yabancı transferini de gerçekleştirmeye çok yaklaştı.



Sarı kırmızılıların uzun süredir takibinde olduğu belirtilen Tunus asıllı Alman kanat oyuncusu Anis Ben Atira'nın transferinin son aşamada olduğu belirtildi. Radio Mosaique FM'e açıklamalarda bulunduğu aktarılan oyuncunun Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığını doğruladığı belirtilirken transferin henüz resmiyet kazanmadığının altı çizildi.



  • İki kanatta da forma giyebilen futbolcunun Frankfurt ile sözleşmesi sona ermişti. Bonservisi elinde bulunan futbolcu için sarı kırmızılı kulüp bonservis bedeli ödemeyecek. Sakatlığı sebebiyle geçtiğimiz sezon sadece 14 resmi maça çıkabilen oyuncu bu mücadelelerde 3 gol 2 asist yapma başarısı gösterdi.







-



#Anis Ben Atira
#Galatasaray
#Frankfurt
8 yıl önce