|

Annelerin duası ile kupayı kaldırdık

FIVB 2015 Dünya Kulüpler Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA'da Başkan Faruk Eczacıbaşı, Anneler Günü'nde şampiyon olmanın anlamına değindi; "Düzenlenirse Galaksi Kupası'nda da iddalıyız" dedi. Kaptan Esra, “Bu sene müthiş işler yaptık ama yorulduğumuzu fazlasıyla değdi" derken, Gülden, formasını kaptırdığı Dilara'ya övgüler yağdırarak başarının takım olmakla geldiğini gösterdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/05/2015 Salı
Güncelleme: 00:41 - 12/05/2015 Salı
Yeni Şafak

İsviçre'de düzenlenen FIVB 2015 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda birincilik kürsüsüne çıkan Eczacıbaşı VitrA'da başkan Faruk Eczacıbaşı, CEO Dr. Erdal Karamercan ve oyunculardan Kaptan Esra ile libero Gülden, Yeni Şafak'a şampiyonluğu değerlendirdi. Başkan Eczacıbaşı, Anneler Günü'nde kupayı kazanmalarının anlamlı olduğunu belirterek, “Kızlarımızın anneleri şampiyonaya gitmeden önce çok dualar etti. Bir bakıma 'annelerin duasıyla da şampiyon olduk' diyebiliriz. Oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Müzemizde eksik kalmadı. Dünya üzerinde kazanılması gereken tüm kupaları kazandık. Bundan sonra düzenlenirse Galaksi Kupası'nda da iddialıyız” diye espri yaptı.



BU İŞLER SADECE PARAYLA OLMUYOR


Eczacıbaşı Holding CEO'su Dr. Erdal Karamercan ise Dünya Şampiyonası'ndaki rakiplerin bütçelerine oranla mütevazi bir kadro kurduklarını belirterek, “Örnek olarak Dinamo Krasnodar'un Kosheleva'ya ödediği paraya karşılık biz 4 oyuncu transfer ettik. Bu işler parayla olmuyor. Çok çalışmak ve sahaya yüreğini koymakla oluyor. Kızlarımız da bunu başardı” ifadelerini kullandı.



TAKIM OLARAK MÜTHİŞ BİR İŞ BAŞARDIK


Kaptan Esra Kırıcı kupayı annelerine armağan ederken, müzelerindeki eksik kupaları tamamladıklarını belirterek, “Bu sene müthiş işler yaptık. Çok yoğun çalışma dönemimiz oldu. Ama yorulduğumuza fazlasıyla değdi” diye mutluluğunu dile getirdi. Libero Gülden de formasını kaptırdığı Dilara'ya övgüler yağdırdı: “Dilara kilit oyunculardan biri oldu. Bu başarı takım olmamızdan geçiyor” dedi.



#Kadınlar Voleybol Şampiyonası
#Eczacıbaşı
#Eczacıbaşı Vitra
9 yıl önce