|

Antalyaspor Aissati'yi istiyor

Spor Toto Süper Lig'e yeniden yükselme başarısı gösteren ve yaptığı flaş transferlerle adından söz ettirmeye devam eden Antalyaspor, eski oyuncusu İsmail Aissati'yi tekrar kadrosuna katmaya çalışıyor.

Yeni Şafak
16:47 - 5/07/2015 Pazar
Güncelleme: 13:49 - 5/07/2015 Pazar
IHA

Antalyaspor daha önce Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o, Brezilyalı Chico, çek defans oyuncusu Ondrej Celustka, Sivasspor'dan Kadir Bekmezci ve Karşıyaka'dan Rıdvan Şimşek'i transfer etmişti.



Kırmızı-Beyazlılar'da yeni hedef ise Fas asıllı Hollandalı yıldız İsmail Aissati'yi tekrar kadrosuna katmak. Rusya'nın Terek Grozni takımında forma giyen 26 yaşındaki genç oyuncunun Antalyasporlu yöneticilerle bir araya geldiği öğrenildi. Kırmızı-beyazlı yönetimin kulübüyle bir senelik kontratı kalan genç oyuncuyu kiralık ya da uygun bonservis bedeliyle kadrosuna katmaya çalışıyor. Kırmızı-beyazlı yöneticilerle, Terek Groznili yöneticiler arasında pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ise önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.



Fas asıllı Hollandalı oyuncu İsmail Aissati, 2012-2013 yıllarında Antalyaspor formasıyla 31 maça çıkma başarısı gösterirken 3 gol attı. Aynı sezon Türkiye Kupası'nda ise 7 maça çıkan genç oyuncu rakip filelere 2 gol kaydetti. Antalyaspor yönetimi o sezonun sonunda ise Aissati'yi, Rusya'nın Terek Grozni takımına 3 milyon Euro karşılığında göndermişti.

#İsmail Aissati
#Terek Grozni
#Antalyaspor
9 yıl önce