|

Antalyaspor şaşırtmaya devam ediyor

Spor Toto Süper Lig’e yeniden yükselen ve yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Antalyaspor, Ganalı Patrick Kojo Asmah’ı renklerine bağlamaya çalışıyor. Kulüp tesislerinde Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, genç oyuncu Asmah’ın menajeri ve oynadığı kulüp olan Brong Ahafo Stars FC’nin CEO’su ile bir araya geldi.

Yeni Şafak
15:37 - 1/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 15:46 - 1/07/2015 Çarşamba
IHA

Dış transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı takım Ganalı genç sol beki bu yıl içerisinde takımıyla kamp için geldiği Antalya'da izledi. Yaklaşık 6 aydır Asmah ile ilgilenen Antalyaspor, oyuncunun transferinde sona yaklaştı ancak genç sol bekin oynadığı kulüp olan Brong Ahafo Stars FC takımının CEO'sunun kulüpten istediği 400 bin dolarlık miktar transferin gerçekleşmesinin önündeki tek engel olarak gözüküyor.


Yeni Zelanda'da yapılan U20 Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Gana U20 Milli Takımı oyuncusu Patrick Asmah, ülkesindeki Premier Lig takımlarından Brong Ahafo Stars FC'de forma giyiyor. Genç sol bek Patrick Kojo Asmah, Gana U20 takımıyla ise 3 maçta forma giydi.

#antalyasor
#transfer
#Patrick Kojo Asmah
9 yıl önce