|

Antalyaspor teknik direktörü hastaneye kaldırıldı

Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Jose Morais, beyin kanaması teşhisiyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yeni Şafak
17:42 - 3/02/2016 Çarşamba
Güncelleme: 18:22 - 3/02/2016 Çarşamba

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, beyin kanaması teşhisiyle hastanede tedaviye alındı.



Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un teknik direktörü Jose Morais,Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanın ardından baş ağrısı ve tansiyon yükselmesi şikayetiyle özel hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan kontrollerde Portekizli teknik adamın beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Morais'in tedavisi burada devam ediyor. Morais'in bilincinin açık olduğu ve üniversite hastanesinde özel odada tedavisinin sürdüğü kaydedildi.



Hırsıyla duvara yumruk attı

Antalyaspor'un Fenerbahçe maçı antrenmanı öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda heyecanlı tavırlar sergilediği ve hırsıyla duvara da yumruk attığı belirtilen Morais'in, antrenmanda da başının ağrıdığını belirttiği öğrenildi.



Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "İlk teşhis beyin kanaması. Hırs ve stres nedeniyle sanırım tansiyonu yükseliyor. Şu anda bilinci açık ama ciddi bir durumla karşı karşıyayız" dedi.





#Jose Morais
#antalyaspor
#beyin kanaması
8 yıl önce
default-profile-img