|

'Arda ile oynamak büyük bir fırsat'

Nordsjaelland forması giyen Emre Mor, Danimarka basınına neden Türkiye'yi seçtiğini açıkladı. Genç oyuncu Arda Turan'a dikkat çekerken, onun gibi yıldızlarla oynamanın da büyük bir şans olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
10:16 - 28/02/2016 Pazar
Güncelleme: 08:26 - 28/02/2016 Pazar
Diğer

Kısa bir süre önce A milli takım tercihini Türkiye'den yana yapan Emre Mor, Danimarka basınına açıklamalarda bulundu.



Nordsjaelland forması giyen ve Galatasaray'ın da içinde olduğu birçok takımın ilgisini çeken 18 yaşındaki Emre Mor, neden Türkiye'yi seçtiğini söylerken, Arda Turan gibi bir oyuncuyla yan yana oynama fırsatının kendisi için çok önemli olduğunu dile getirdi.




Genç oyuncu verdiği röportajında "Türkiye'yi daha çok özel sebeplerden dolayı seçtim. Beni uzun süredir takip ediyorlar ve benim için büyük bir fırsat. Bu Danimarka'yı sevmiyorum anlamına gelmiyor ama kendimi daha çok Türk gibi hissediyorum. Türk geçmişine sahip olduğumu düşünüyorum ve bununla gurur duyuyorum. Danimarka bana çok şey kattı. Bunun için de minnettarım" sözleriyle Türkiye adına seçim yaptıgı için çok mutlu olduğunu belirtti.



Genç oyuncu Arda Turan'a dikkat çekerken, onun gibi yıldızlarla oynamanın da büyük bir şans olduğunu söyledi ve ''Arda Turan ile oynamak büyük bir fırsat. Onun gibi önemli isimlerin yanında kendimi geliştirmeme de faydalı olacak'' dedi.



Arda Turan'dan destek mesajı

Öte yandan Emre Mor, sosyal medya aracılığı ile Arda Turan'ın kendisine gönderdiği mesajı yayınladı. Arda Turan, Türk pasaportu alan genç oyuncuya gönderdiği destek mesajında İngilizce olarak, “Merhaba Emre, gelecekte sana iyi şanslar diliyorum kardeşim” ifadelerini kullandı.











#arda turan
#emre mor
#Türk Milli Takımı
8 yıl önce