|

Arda Turan transfer kararını açıkladı

Barcelona'nın yıldızı Arda Turan, transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turan, 2020'ye kadar sözleşmesi olduğunun altını çizerken Emre Mor ve Enes Ünal ile ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
09:49 - 23/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 19:26 - 24/03/2017 Cuma
Diğer
A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, Barcelona'da bu sezon kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor.
A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, Barcelona'da bu sezon kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor.

A Milli Takım'ın kaptanı Arda Turan, Barcelona günleri ve milli takımla ilgili konuştu. Turan, Fanatik'e verdiği röportajın ikinci kısmında da önemli detaylar verdi. İşte Turan'ın dikkati çeken açıklamaları;



Çin'den aldığın bir teklif, bir anlaşma var mı gerçekten?


  • “Sadece Çin değil, birçok iddia çıkıyor hakkımda. Ama gerçek olan tek şey; Ben Arda Turan olarak Barcelona'da çok mutluyum ve kontratımın sonuna kadar da bunu devam ettirmek istiyorum. Burada kalmayı düşünüyorum. Onun haricinde de başka bir şey yok. Bir şey olursa zaten kulüp de bunu değerlendirir ama bu konularla ilgili kişisel fikrim tamamen bu. Bir de benim kararımmış gibi yazılıyor, yani sanki ben gitmek istiyormuşum tarzında. Böyle bir şey yok. Ben bunu söyledikçe de yazmaya devam ediyorlar. Olsun, yazsınlar ne yapalım! Ben sporcuyum. Futbol oynamakla yükümlüyüm. Ben sporcu olduğum için bu konularda da çok hassas bir adamımdır. Herkesin bir iş bölümü vardır. Bu sorunun muhatabı Ahmet Bulut ya da Barcelona kulübüdür, ben değilim ki!"
Enes Ünal benim için örnek'


  • “Enes Ünal'a bayılıyorum mesela. Enes hepimiz için bir örnek, bana da güzel bir örnek. Enes'in özel hayatı, davranışı, sosyal medyayı kullanışı, yaşam tarzı, onu her haliyle beğeniyorum. Ülke için çok önemli şeyler başarmışsın. Bunun karşılığında da bu kültürü senden sonra gelenlere aktarmak zorundasın. Bu sorumluluğa hepimiz sahibiz."

"Emre Mor star olur"


  • “Emre Mor'dan çok umutluyum. Çok büyük bir star olma potansiyeli var. Doğru yönlendirilir ve doğru çalışırsa çok büyük bir yıldız olacak. Hepimizi de geçer diye düşünüyorum. İnşallah da geçer. Geçenlerde Kayseri'den de genç kardeşimiz Emre Demir geldi. O daha küçük, 14 yaşında. Onun önünde çok uzun yolu var. Yeteneğinin koruyup kendisini geliştirmesi lazım. Genç kardeşlerimizi değerlendirmek için önce profesyonel takımda görmemiz gerekiyor."
'Hayallerimin kapısını açan adam Luis Henrique'


  • “Luis Henrique, bana hayallerime giden kapıyı açtı. Kalbimde çok özel bir yeri var ve hayallerimdeki kupayı da onunla birlikte kaldıracağıma inanıyorum inşallah. Luço benim hayallerimin adamı."




#Arda Turan
#Barcelona
7 yıl önce