|

Arda ve Messi'den örnek davranış

Barcelona'nın yıldızları Arda Turan ve Lionel Messi'nin, trafik kazası geçirerek futbol hayatları son bulan amatör futbolcular Shaun Whiter ve Joey Abss için imzaladıkları formalar satışa sunulacak.

Yeni Şafak
11:24 - 30/09/2016 Cuma
Güncelleme: 11:49 - 30/09/2016 Cuma
Yeni Şafak
Arda Turan ve Lionel Messi, bir yardım kampanyası için formalarını imzaladı.
Arda Turan ve Lionel Messi, bir yardım kampanyası için formalarını imzaladı.

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi ile Arda Turan, geçirdiği bir trafik kazası sonrası bacaklarını kaybeden Cambrigde United'lı Shaun Whiter ve Joey Abss için formalarını imzaladı.



Kulübün, oyuncuları Shaun ve Joey'e yardım için organize ettiği "Football Family Day" etkinliğine yardım çığ gibi büyüyor. Barcelona'dan milli oyuncumuz Arda Turan'la, Lionel Messi'nin katıldığı 9 Ekim'de düzenlenecek kampanya, Manchester United'dan Wayne Rooney, İngiltere Milli Takım Kaptanı John Terry ve Premier Lig'den birçok kulübün de desteğini aldı.



Ünlü futbolcuların imzaladığı formalar, yapılacak maçların ardından satışa sunulacak. Ayrıca organizasyonda, Cambridge United'lı futbolcuların da katılacağı birçok etkinlik yapılacak.



Teknik direktör Jez George'un kampayaya ilişkin sözleri ise şöyle:



  • "Shaun ve Joey'i destekleyen bu büyük kulüpleri görmek gerçekten fantastik. Bu etkinlik bize yüklü miktarda para toplayabilmemiz için çok yardımcı olacak. Futbolun içinde ya da dışındaki herkesi bu yardıma destek olmaya davet ediyorum."













#Shaun Whiter
#Joey Abss
#Cambridge United
#Arda Turan
#Barcelona
7 yıl önce