|

Arena'da dev kapışma

Ligde ve Avrupa'da yola namağlup devam eden Beşiktaş hem unvanını korumak hem de zirve yolunda yara almamak için sahaya çıkacak. Fırtına ise, Galatasaray'dan sonra siyah-beyazlıları da yenip bu sezonki ikinci derbi deplasmanını da kazanmak istiyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 03:05 - 5/11/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Türk futbolunun iki devi Beşiktaş ile Trabzonspor bugün karşı karşıya gelecek. Hem Süper Lig'de hem Şampiyonlar Ligi'nde yoluna namağlup olarak devam eden Beşiktaş, bu zorlu maçı da kazanarak yenilmezliğini korumanın yanı sıra zirve yolunda da yara almamanın hesaplarını yapıyor. Bu sezon aradığını bulamayan Trabzonspor ise Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'ı da yenerek bu sezonki ikinci derbi deplasmanından da galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Caner Erkin, Talisca, Aras Özbiliz, Necip ve Tosic forma giyemeyecek.





ABOBUKAR VE N'DOYE KARŞI KARŞIYA


Stoperde Marcelo'nun yanına Rhodolfo'yu koyması beklenen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sağ bekte ise Gökhan Gönül'ü oynatmayı planlıyor. Deneyimli çalıştırıcının Benfica maçında orta sahanın ortasında görev verdiği Tolgay'ı ise Atiba'nın yanına ön liberoya çekeceği ifade edildi. Oğuzhan ise orta alanda sahaya çıkacak. Güneş, ileri uçta Aboubakar'a şans verecek. Bordo-mavililerde ise en büyük gol umudu İstanbul'da Galatasaray'la yapılan derbide takımına galibiyeti getiren Senegalli Dame N'Doye olacak.


#Trabzonspor
#Beşiktaş
7 yıl önce