|

Arslan: Önemli bir takımız

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 2-0'lık Beşiktaş galibiyeti sonrası, "Türkiye'nin en iyi takımlarından bir tanesiyiz" dedi.

Yeni Şafak
20:41 - 29/11/2015 Pazar
Güncelleme: 18:56 - 29/11/2015 Pazar
IHA

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'a 2-0'lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ege temsilcisinin teknik direktörü Cihat Arslan, müsabakayı değerlendirdi.



'İlk yumruğu biz atalım dedik'

Genç çalıştırıcı, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Türkiye'nin en iyi takımına karşı oynadık. Biz de Türkiye'nin en iyi takımlarından bir tanesiyiz. Biz de önemli bir takımız. Çok şükür bunları saha içinde kaybetmedik. Bu şekilde de kazandık. 'Kavga edilecekse ilk yumruğu biz atalım' dedik. Beşiktaş bize önde basacaktı ama biz basacağız dedik. Sonra Beşiktaş ikinci yarıda üzerimize geldi ama biz galiba yıprandık ve geriye yaslandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Beşiktaş yorgundu Avrupa maçı sebebiyle. Onlara da saygı duymak lazım. Şenol hocama da başarılılar diliyorum" ifadelerini kullandı.



'Sansasyonel bir galibiyet alacaktık'

Ligin iyi takımlarından bir tanesiyle oynadıklarını yineleyen Arslan, “Fenerbahçe'de oraya girdi. Beşiktaş'ta en iyi takımlardan bir tanesi ligde. Ben geride kalmamızı kabul etmedim. Ben takımımın birinci bölgede oynamasından rahatsızım. Rakibin gücüne karşı direncimiz bir yere kadardı. Ben kapanmayı tercih etmedim. Bizim direnme gücümüz bizi geriye itti. Avrupa kupası maçına çıkmış bir Beşiktaş'ın mutlaka 60. dakikadan sonra güç kaybedeceğini biliyorduk. Hugo'nun topu da girseydi sansasyonel bir galibiyet alacaktık" ifadelerini kullandı.




“Biz küçük bir takımız biliyoruz ama büyümek için de gayret ediyoruz" diyen Ege temsilcisinin teknik direktörü Cihat Arslan, “Gelişime açığız. Süper Lig'in en yaşlı takımıyız. Yönetim sözlerini yerine getiriyor. Huzur var. Şehir bizi seviyor. Bir saygı-sevgi çerçevesi içerisinde birlik var. Biz önce saygı diyoruz. Sonra rakibe saygıyı vurguluyoruz. Biz büyük aile olduğumuz müddetçe bu ligde barınabiliriz. Maç konuşmasında oyuncularımın değerli olduğunu söyledim. Bugün bireysellik bize puan kaybettirir dedim. Şimdi bugüne kadar gelinen kadroda misyonumuz da büyük. Allah inşallah bizi mahcup etmez" diye konuştu.



Cihat Arslan, basın toplantısının son bölümünde, “Akhisar Belediyespor olarak inşallah UEFA'ya gideriz. Bir şeyleri değiştirmek için Türk futbol adına kıvılcım olur mu acaba diye düşünüyoruz. Biz bunun hayalinin peşindeyiz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

#Süper Lig
#akhisar belediyespor
#cihat arslan
8 yıl önce