|

Artuç Mutlu'yu aratmadı

Dünya ve Avrupa Şampiyonaları nedeniyle Halil Mutlu'nun yerine 56 kiloda Akdeniz Oyunları'nda mindere çıkan ve iki altın madalya kazanan Sedat Artuç Türkiye'nin gururu oldu. Artuç yeni hedefinin Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
00:00 - 5/09/2001 Çarşamba
Güncelleme: 21:19 - 3/06/2016 Cuma
Yeni Şafak

14. Akdeniz Oyunları'na Halil Mutlu'nun yerine 56 kiloda Türkiye'yi temsil eden Sedat Artuç, başarılı performansıyla dikkat çekti. Koparmada 120, silkmede de 140 kilo kaldırarak altın madalyaya ulaşan Artuç, Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu haltercimiz Halil Mutlu'nun yerine girdiği yarışmalarda başarılı performansıyla alkışlandı. Kendisine güvenenleri mahcup etmediği için mutlu olduğunu ifade eden Artuç, hedefinin Avrupa ve Dünya şampiyonalarına katılıp, kürsüye çıkmak olduğunu söyledi.



Eskrimciler elendi


Tunus'ta süren 14. Akdeniz Oyunları'nda, eskrimde 2 Türk sporcusu rakiplerine yenilerek elendi. Oyunların 2. gününde, erkekler flörede Adnan Özsanat ve Cengiz Çiçekçioğlu, İtalyan rakiplerine yenilerek hayal kırıklığına sebep oldu. İki sporcumuz da şampiyonanın kalan kısmını tribünden izleyecekler. Eskrimde bugün bayanlar epede Reha Doğan ile Sinem Güneş müsabakaya çıkacaklar. Basketbol Milli Takımımız ise grubundaki 2. maçında Suriye'yi üstün bir oyundan sonra 92-65 mağlup etti.



#Halil Mutlu
#Akdeniz Oyunları
#Sedat Artuç
23 yıl önce