|

Aslan'da Tiote şoku

G.Saray'ın önceki gün İstanbul'a getirerek sağlık kontrolünden geçirdiği Fildişi Sahilli ön liberoda menisküs tespit edilince transferinden vazgeçildi. Sarı-kırmızılılar, prensipte anlaştığı Sigthorsson ve De Jong'u ise İstanbul'a davet etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/08/2016 Salı
Güncelleme: 01:04 - 30/08/2016 Salı
Yeni Şafak

Transferde hareketli günler geçiren Galatasaray'ın İstanbul'a getirdiği Newcestle United'ın futbolcusu Cheick Tiote'nin sağlık kontrolünde olumsuz bulgular çıktı. Medical Park Hastanesi'nde kontrolleri yapılan Tiote'nin sol dış menisküsünde problem bulunduğu ve sol bacağının sağ bacağına göre kuvvetsiz olduğu rapor edildi. Sarı-kırmızılı yönetim, bu gelişme üzerine Fildişi Sahilli futbolcunun transferinden vazgeçti. Galatasaray'ın 30 yaşındaki oyuncunın transferinden vazgeçmesinde 2014-2015 sezonundan bu yana iki diz yaralanması ve bir de kas sakatlığı ile yaklaşık 192 gün sahalardan uzak kalması ve iki sezonda toplam 26 maçı kaçırması etkili oldu.



SİGTHORSSON ÇAĞIRILDI DE JONG BEKLENİYOR


Sarı-kırmızılılar, yaz transfer sezonunun sona ermesine kısa süre kala oldukça yoğun bir dönem geçirirken, Fransız ekibi Nantes'ın İzlandalı forveti Kolbeinn Sigthorsson'u İstanbul'a çağırdı. Satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralanmak istenen Sigthorsson ve kulübüyle prensipte anlaşılırken, oyuncunun son görüşmeler için bu sabaha karşı İstanbul'da olması bekleniyor. Tiote'nin transferinden vazgeçen G.Saray, ABD'de Los Angeles Galaxy forması giyen Hollandalı oyuncu Nigel de Jong'la görüşmelerini yoğunlaştırdı. Sarı-kırmızılı yetkililerin, ABD'de bulunan De Jong ile anlaşma sağlanırsa oyuncunun bugün İstanbul'da olacağı şekilde biletinin alındığı da öğrenildi.



  1. Lassana Diarra beklemede
  2. Sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer döneminde son 2 güne girilirken, Olympique Marsilya'dan Lassana Diarra için görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılı kulüp yetkilileri, Diarra'nın Lokomotiv Moskova ile olan 10 milyon Euro'luk tazminat sorununda Rus ekibinin son kararına odaklanıldı. Lokomotiv Moskova'nın tazminatta indirime gidip gitmeyeceğini henüz açıklamaması nedeniyle G.Saray, Diarra transferinde beklemede olurken, alternatif isimlerle de görüşüyor.

#Tiote
#Sigthorsson
#De Jong
8 yıl önce