|

Attıkları her basket 5 lira!

Osmaniye Gençlik Basketbol Takımı, 'Attığın Basket Olsun' projesi ile sahasında oynadığı karşılaşmalarda attığı her basket için kentteki engelli basketbol takımına 5 lira destek veriyor. - Kulüp Başkanı Teke: - "Projemizin bütün kulüplere örnek olmasını arzuluyoruz"

Yeni Şafak
16:07 - 15/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 14:10 - 15/11/2014 Cumartesi
AA
Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi ekiplerinden Osmaniye Gençlik, 'Attığı Basket Olsun' projesi ile sahasında oynadığı karşılaşmalarda kaydettiği her basket için kentteki engelli basketbol kulübüne 5 lira veriyor.


Kulüp yönetiminin, örnek diğer kulüplere de örnek olmasını arzuladığı proje sayesinde, kentte Tekerlekli Sandalye Basketbol İkinci Liginde mücadele eden 7 Ocak Engelliler Basketbol takımı sporcularını sevindirdi.


Osmaniye Gençlik’in sahasında oynadığı Fenerbahçe maçı ile başlayan desteğin, taraftarın ve sponsorların katkısıyla artması bekleniyor.


Kulüp Başkanı Murat Teke, sporcuların attığı her basketin engellilere maddi destek anlamına geldiğini, bundan yönetim olarak mutlu olduklarını söyledi. Projeyi önemsediğini belirten Teke, "Kendi sahamızdaki müsabakalarda takımımız ne kadar basket atarsa bu sayıyı 5 ile çarpıp miktarı engelli basketbol takımımıza bağışlayacağız. Bu uygulamanın örnek olmasını arzuluyoruz" dedi.


Projenin yönetim kurulu üyelerinin ortak fikri olduğunu kaydeden Teke, engellilere desteği artırmak istediklerini vurguladı.


7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Başkanı Muttalip Altun, projeden dolayı Osmaniye Gençlik yönetimine teşekkür etti.
#Osmaniye Gençlik Spor
#7 Ocak Engelliler Spor Kulübü
#Proje
#Destek
#Osmaniye
9 yıl önce