|

Avni Aker'de duygusal buluşma

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Hami Mandıralı, bordo-mavili takımın başında ilk sınavını eski hocası Şenol Güneş’e karşı verecek.

Yeni Şafak
13:31 - 23/01/2016 Cumartesi
Güncelleme: 13:41 - 23/01/2016 Cumartesi
IHA

Bordo-mavili takıma yıllarca hizmet eden Şenol Güneş ise ilk kez Avni Aker'de Beşiktaş'ın başında Trabzonspor'a karşı 3 puan hedefiyle sahada olacak.



Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Beşiktaş müsabakasında duygusal anlar yaşanacak. Uzun yıllar bordo-mavili takımın kalesini koruyan, kazanılmış 6 şampiyonlukta Trabzonspor forması giyen Şenol Güneş, teknik adamlık kariyerinde bordo-mavili takımın karşısına ilk kez 3 büyüklerden birinin başında Avni Aker Stadı'nda rakip olarak çıkacak.



Hoca ile öğrenci karşı karşıya

Uzun yıllar Trabzonspor'u çalıştırdıktan sonra geçtiğimiz sezon Bursaspor'u çalıştıran ve bu yıl ise Beşiktaş Teknik Direktörlüğü yapan Şenol Güneş, eski öğrencisi olan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı karşısında taktik savaşı verecek. Şimdiye kadar bir çok maçta birlikte sevinç yaşan Şenol Güneş ve Hami Mandıralı ikilisi, bu kez sevinci ve hüznü ayrı ayrı yaşayacaklar.


Teknik Direktör olarak Hami Mandıralı'nın göreve getirilmesiyle yeni bir sayfa açan Trabzonspor'da, Beşiktaş karşılaşması ayrı bir önem taşıyor. Beşiktaş'ı çalıştıran Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş'e karşı ilk sınavını verecek olan Hami Mandıralı'nın siyah-beyazlı takıma sürpriz yapma hazırlığında olduğu ifade ediliyor. Zorlu randevu öncesi adeta oyuncularının beyninin yıkayan Mandıralı, farklı bir oyun taktiği üzerinde dururken, eski hocasını devirerek iyi bir başlangıç yapmayı da hedefliyor.

#Beşiktaş
#Trabzonspor
#Hami Mandıralı
#Şenol Güneş
8 yıl önce