|

Avni Aker'e veda tarihi belli oldu

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Saral, ligin 11. haftasındaki Antalyaspor karşılaşmasının Hüseyin Avni Aker Stadı'na bir veda maçı şeklinde görüldüğünü söyledi.

Yeni Şafak
15:27 - 12/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 12:44 - 12/11/2016 Cumartesi
AA
Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda çim serme işlemleri bugün tamamlanıyor.
Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda çim serme işlemleri bugün tamamlanıyor.

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral yaptığı açıklamada, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda çim serme çalışmalarının bugün tamamlanacağını belirtti.



Çim seriminin tamamlanmasının ardından bakımı için bazı işlemlerin yapılacağını ve daha sonra hibritlendirme çalışmalarının gerçekleştirileceğini kaydeden Saral, şöyle devam etti:



  • "Havaların iyi gitmesi halinde hibrit işlemi de 10 gün sürecek. Bazı testler, stat genelinde de düzenlemeler yapmak gerekiyor. Bunun yanında da stadın devir işlemleri var. Bu kadar bekledik, son dakikaya sıkıştırıp taraftara kötü bir görüntü izletmek, stadı eksiklerle açmak istemiyoruz. Akyazı Stadı'na geçmemiz için biraz daha zamana ihtiyaç var."




"Antalyaspor maçı Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda olacak"

Antalyaspor maçının Akyazı Stadı'nda oynanmasının uygun olmadığını kaydeden Saral, bu karşılaşmanın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacağını dile getirerek, "Antalyaspor maçı bir veda maçı şeklinde gözüküyor. Bütün taraftarlarımızın bu maçta stadı doldurmasını istiyoruz. Avni Aker'e yakışır bir şekilde veda maçı oynamalıyız." ifadelerini kullandı.








#Gökhan Saral
#Trabzonspor
#Akyazı Stadı
7 yıl önce